Más is nehezen éli meg pszichésen a 30 éves kort?
Sziasztok!
Ti hogyan éltétek meg érzelmileg,hogy már nem vagytok huszonévesek? Én érzem,hogy egyre jobban eluralkodik rajtam a fájdalom,hogy öreg vagyok,hogy már nem vagyok hamvas fiatal.
S itt most nem is az,hogy mi látszik az ember arcán,hanem a valóság,hogy mit élek meg. Mert jó a genetikám,soha nem cigiztem,ritkán ittam alkoholt,meg sportolok. Legutóbb két helyen is voltam állásinterjún,s pár perc beszélgetés után közölték,hogy szimpatikus vagyok,meg minden,de nem szeretnek fiatalokat alkalmazni,mert így meg úgy... aztán mondtam a koromat,s ők meg elhűltek,mert 20-23-nak tippeltek. S ez engem inkább elszomorít,mert köze sincs a valósághoz. :(
Fiatalság kultusz van azt vettem észre,s talán ezért is érzem magam egyre rosszabbul. Egyébként csak a nyár második felében leszek 30, de már most iszonyat teher a tudat,hogy közeledik az időpont...
Nő vagyok. 1 éve elvett a párom,ő 26,tehát vele ezt nem nagyon tudom megbeszélni. Azaz igazság,hogy amikor betöltöttem a 20-at,depressziós lettem évekre,gyógyszert is adtak.Nem tudtam feldolgozni,hogy nem vagyok többé tízenéves. Ez megmosolygtató most,de akkor véresen komolyan éltem meg. S komolyan nem nyugtat meg,hogy nem tűnök annyinak,mint amennyi vagyok. S az sem vígasztal,hogy azt mondják,az a fajta nő vagyok,akinek az arca 40 évesen is 25-nek fog tűnni.
Megint úgy érzem,hogy nincs értelme élnem,tovább léteznem.Pedig tudom,hogy van,hiszen szeretnek. Értitek ezt a belső mardosó érzést? :( :(
Köszönöm az őszinte válaszaitokat!
Nem csak a húszéveseké a világ!
Az úton még poroszkál
Nemde néhány korosztály!
A réten mindenki talál virágot,
Hát gyertek srácok, legyünk jó barátok!
Üdv,
35/N
ja igen sajnos :(
de mindenki öregszik,bele kell törödni máshogy nem megy :(
Nem vagy öreg.
Közelebb vagy a 20-hoz, mint a 10-hez. És ez most már örökké így is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!