Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha az antidepresszánstól nem...

Ha az antidepresszánstól nem tudok elélvezni mi a teendő?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok és sajnos az antidepresszánst emelni volt fontos mert kevés volt a közepes dózis de ettől meg az a bajom hogy Olyankor áll fel a nemi szervem amikor nem akarom és alig bírom lecsökkenteni.

Ha meg el akarok élvezni egy órán keresztül erőlködhetek de alig megy. Régen pár perc alatt elélveztem most meg nem megy. Olyan hogy áll de nem tud elélvezni. Néha meg sok sok idő mire felállítom.

Ilyenkor mi a teendő? Válasthatok hogy vagy depressziós maradok vagy szexelek? :((

2018. jan. 19. 12:29
1 2 3
 11/27 Chlotesbo ***** válasza:

Nem hinném, hogy válaszút előtt állsz. Igaz ezek a szerek ideiglenesen változásokat tesznek a libidóval, de szedése után helyreáll. Beszéld meg az orvosoddal, mi a teendő.

Szerintem van más megoldás is depresszió ellen (sport) . Ne szedd ezeket a mocskokat (antidepresszáns) , a gyógyszertől függően (mechanizmusuk, szerkezetük), mindegyik elcsesz egy kicsit.

2018. jan. 19. 22:04
 12/27 anonim ***** válasza:

Az előző alkalommal is volt gond, illetve az egyáltalán ugyanez a gyógyszer volt?

Ha már 2 hónap eltelt és nem javul a mellékhatás, meg kell próbálni egy másikkal. Nálam pl a szertralin csak minimálisan rontott a dolgon.

2018. jan. 19. 22:42
 13/27 Laly1972 válasza:

1.: A legjobb depresszió elleni szer a szex!

2.: Csoki

3.: C vitamin

4.: Vagy az előző 3 együtt. :)

2018. jan. 20. 08:59
 14/27 anonim ***** válasza:

Táplálkozási szokásokkal hogy állsz?

Mennyire kielégítő az ÉLETMINŐSÉGED? (Egzisztenciális sikereid vannak?) Úgy érzed, hogy megtaláltad az ÉLETHIVATÁSODAT?

2018. jan. 20. 09:21
 15/27 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kell itt mindenáron okoskodni.

Az igazán depressziós ember aki nem csak hisztiből, meg (jaj most ott hagyott a barátom / barátnőm) miatt depressziós, az gyógyszer nélkül teljesen összeomlana. Ezek az emberek képtelenek egy idő után gyógyszer nélkül a legalapvetőbb, akár vegetatív dolgokra. Nem hajlandóak enni, nem képesek kiállni az ágyból, távolról sem jut az eszébe, hogy sportolni meg mit tudom én hová menjen. Nagyvonalakban leírta a betegségét, tehát érzékelhető, hogy nem egy hisztis pasiról van szó, hanem valóban depressziós, mentális beteg. Ha nem szedné a gyógyszerét már öngyilkos lett volna. Ha nem, akkor meg már kirúgták volna a munkahelyéről, meg az ebből következő problémák miatt halt volna már éhen. Olvassatok, meg gondolkodjatok mielőtt bele okoskodtok valamibe.

Jó én azt is elhiszem, hogy manapság rengeteg olyan ember vallja magát vagy mondja az orvosa betegnek és ír fel neki gyógyszert, aki csak hisztizik, vagy fel akarja hívni magára a figyelmet, vagy éppen egy nehéz élethelyzetben van és nem képes megoldani és azt hiszi majd a gyógyszerek megoldják. Igen, valóban nekik nem kell a gyógyszer. De ez az ember aki itt feltette ezt a kérdést, leírta, hogy mennyit szenvedett mire ide eljutott.

2018. jan. 20. 11:39
 16/27 anonim ***** válasza:

Kerdezo! Az 1-es vagyok

Fiatal vagy, es akkor biztosan nem vagy ronda. Vagy legalabbis jobban nezel ki most mint 50-60 eves korodban fogsz azt garantalom. Szexet is kapsz, amit majd 50-60-70 eves korodban mar valoszinu nem. Egeszseges is vagy ami majd 50+ utan mar kevesbe. Nem kell beteg felesegrol, vagy gyerekekrol gondoskodnod, nem terhel hitelcsapda...

Nem akarom leszolni a problemadat, de ha mar most sem tudsz boldog lenni, akkor majd mikor? Es az antidepresszanst sem lehet am egy eleten at szedni.

2018. jan. 20. 13:30
 17/27 anonim ***** válasza:
45%
Annyi agyhalott g'ci fogyaték van ezen az oldalon akik okoskodnak ahelyett hogy a kérdést válaszolnák meg...
2018. jan. 20. 14:06
 18/27 anonim ***** válasza:

Elozo

Megis milyen valaszt var erre tolunk a kerdezo? Ha kizarolag erre kivan valaszt kapni, akkor ezt a kerdest az orvosanak legyen szives feltenni. Mi laikusok csak ket dolgot valaszolhatunk, megpedig hogy vagy tegye le a gyogyszert, vagy ne dugjon.

2018. jan. 21. 00:03
 19/27 anonim ***** válasza:

Mennyi buta ember! Utálom ha ilyen közhelyeket csattogtatnak, hogy mindennek a lelki okát a gyerekkorban kell keresni, a szex a legjobb gyógyszer a depresszióra, szedd össze magad, a gyógyszer nem megoldás, stb..

Kérdező!

Mi a neve a gyógyszerednek? Amikor csak 30 mg-t szedtél, akkor semmilyen szexuális változást nem tapasztaltál?

Mióta szedsz 60mg-ot?

Én amikor elkezdtem antidepit szedni, pont ugyan ezt éreztem állandóan állt, de nem tudtam elélvezni.

Azóta ugyan olyan adag mellett kb. visszaállt a régi kerékvágásba.

Ha nemrég szeded, akkor még van rá esély, hogy vissza fogsz állni ekkora adag mellett is, vagy legalábbis nem lesz késleltetve az orgazmus a végtelenségig.

Ha gondolod, írj privit.

2018. jan. 21. 01:28
 20/27 anonim ***** válasza:
Mennyi buta okoskodó primitív van itt. Évek óta szedek antidepit. Az,hogy szexelj egy jót,aztán jobb lesz ez baromság.Nem boldogítja a szex az olyan embert aki igazán depresziós.Én is szenvedek depresszióban és szedek rá antidepit 40 mg-ot.Nekem se megy a szex,úgy ahogy annó.Megpróbáltam én is elhagyni,de 2-3 hónap múlva totál depis voltam.Esetleg rexetint szedsz?Gyógyszert soha ne hagyd abba!!!
2018. jan. 21. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!