Miért nem használ a Xanax? Életemben először vettem be, a leggyengébbet.
Anyukámtól kaptam, neki írta fel a háziorvos, mikor rosszul aludt. Csak 3x vette be, magától is elmúltak a gondjai, így most neked adta a maradék levelet, mert eléggé kivagyok hetek óta...
Magánélet, egyetem, munka... minden romba dőlt és most itthon ülök egész nap december eleje óta... és már aludni se tudok, max reggel tudok elaludni. Próbáltam, hogy kihagytam egy éjszakát, de csak napközben szenvedtem, utána megint nem tudtam elaludni... Valerianaval nagynehezen elaludtam éjfelkor és aludtam 7-ig úgy h 3x keltem fel, ma egész jól voltam, jókedvem volt, kellemesen fáradtnak éreztem magam,de este megint eltűnt az álmosság és csak gondolatok ezerrel... hát bevetettem a Xanaxot, mert anya azt mondta, őt az tényleg kiütötte, főleg az első alkalommal, kb zombi volt tőle még másnap is. NÁLAM SEMMI... az égvilágon semmit nem érzek...
Mitől lehet?
22L vagyok, 165 cm és 52 kg ha esetleg ez számít
Ha olyan nagy cucc, akkor miért írta fel az orvos anyukámnak arra a panaszra, hogy pár napja rosszul alszik?
Semmilyen depresszióról nem volt szó, annyit mondott az orvos, hogy ezt váltsa ki és ha bármikor úgy érzi, hogy nehezen tudna elaludni, de fontos lenne, hogy jól aludjon, akkor vegye be...
Kb 1,5 éve volt, ez alatt vett be 3 alkalommal :D én sem terveztem többször. Mivel azt is mondta, hogy ő másnap is kicsit érezte, amúgy se vettem volna be, ha másnap suliba mennék vagy doloznék... az ilyen meg ritka, hogy egyiket se kell :D
De akkor ha te okosabb vagy, mint a háziorvos, ajánlj jobbat...
Olyan jó, amikor ilyenek, mint a 3-as osztják az észt.
Ez a típus mindig lehordja az ilyen szereket, holott olyan alapfogalmakkal sincs tisztában, hogy mi az antidepresszáns és mi a nyugtató vagy, hogy 0,25, de akár 0,5 vagy 1 mg-tól sem lesz senkinek semmi baja, még ha először is veszi be, pontosabban nem nagyobb eséllyel, mint bármilyen más gyógyszertől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!