Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mentalisan beteg vagyok....

Mentalisan beteg vagyok. Miert tortenik ez velem istenem?

Figyelt kérdés

Valoszinuleg mentalisan nem vagyok rendben.

Az egesz az egyetem abbahagyasa utan kezdodott illetve mar elotte is voltak problemaim de mikor abbahagytam akkor tul sok idom volt foglalkozni magammal.

Most pl begyulladt a fogam valoszinuleg,de gyokerkezelt szoval nem faj,csak erzem hogy feszit es mara mar a fulem a fejem sajog,azon az oldalon alig hallok a fulemmel. Mar fejben latom a halalomat magam elott. Felek hogy begennyesedik az agyam,vagy a szivem.

Egesz nap bogok. Rettegek.

Apolononek keszultem egyetemen de mikor a korhazban megszurtam magam egy agyban felejtett tuvel ami hepatitises volt akkor az eletem pergett le magam elott. Minden nap lattam az arcom sargulni,bogtem,rosszul voltam. Bebeszeltem magamnak es valoban sarganak lattam a fejem.

Akkor a takaritono hypos kancsot rakott a teakonyhaba es en azt kiontottem majd abba toltottem teat es ittam belole.

Mehettem le a surgossegire.(azota nem merek flakonos vizet inni sem mert rettegek hogy mereg vagy hypo van benne)

Miert van ez velem? Ilyenkor teljesen kizarom a kulvilagot es nem erdekel senki. A gondolataim iranyithatatlanok es csak arra tudom gondolni hogy bajom lesz. Iszonyat ez az egesz.

Szerintetek miert van ez velem?

21/L

2018. jan. 12. 15:41
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Idiotak vagytok
2018. jan. 12. 18:38
 12/21 anonim ***** válasza:
89%
Hamvasztást vagy temetést akarsz majd amikor eljön az idő?
2018. jan. 12. 18:39
 13/21 anonim ***** válasza:
59%
Amúgy kaptál jó pár értelmes választ, hogy menj fogorvoshoz, meg menj a mentális problémáddal pszichológushoz, úgyhogy most már akár el is húzhatsz innét :P
2018. jan. 12. 18:40
 14/21 A kérdező kommentje:
Ti meg leirtatok a valazt szoval ti is takarodjatok
2018. jan. 12. 18:43
 15/21 anonim ***** válasza:
96%
De nagy szád lett, nem félsz, hogy begyullad a kezed a sok írástól és belehalsz? :D
2018. jan. 12. 18:50
 16/21 A kérdező kommentje:
Huzz innen.
2018. jan. 12. 18:53
 17/21 anonim ***** válasza:
64%

Valóban nem sok empátia szorult a válaszolókba, de ez valahol természetes. Ők úgy érzik, te álproblémák miatt sajnáltatod magad, míg ők talán sokkal nagyobb, valódi problémákat oldanak meg nap mint nap. Kívülről valóban nehezen érthető, miért vagy kikészülve, amikor nincs rá több okod, mint másnak. Ezért tehát te se haragudj meg a gúnyos válaszokért.

Ahhoz, hogy a rossz érzéseid enyhüljenek, alapvetően 3 dolgot tehetsz.

1. Az egyik az, hogy megpróbálod visszanyomozni magadban, hogy mi okozhatja ezeket. Mi az, amivel nem tudsz szembenézni? Valami régi konfliktus, trauma, szeretetlenség?

2. Határozd meg a céljaidat. Akár írd is le a hosszútávú és rövidtávú terveidet. Ne csak a munkára gondolj, hanem apróbb dolgokra is, amikkel szívesen foglalkozol: pl. festek egy képet a falamra, veszek egy új, színes felsőt, megtanulok barackos pitét sütni, stb. Ha elfog a szorongás, gondolj ezekre, és arra, hogy ma mit tudsz tenni, hogy közelebb kerülj ezekhez.

3. Ne foglalkozz folyton saját magaddal. Próbálj belehelyezkedni mások nézőpontjába, megérteni mások problémáit és örömeit. Beszélgess, érdeklődj, légy nyitott. Kérdezz ki másokat, hogy vannak, mi jár a fejükben, mik a terveik. Tégy egy kicsit másokért, segíts nekik. Válassz ki minden nap 5 embert, akikre rámosolyogsz. Hidd el, ez neked is nagyon jót tenne.

2018. jan. 12. 19:15
 18/21 anonim ***** válasza:
94%
már nem a középkorban vagyunk, hogy érzéstelenítés nélkül dolgoznának a fogorvosok, úgyhogy ez nem kifogás
2018. jan. 12. 20:34
 19/21 anonim ***** válasza:

17-es volt az egyetlen ertelmes es segito hozzaszolo!

En a kerdezovel vagyok!!! Szard le a gyoker hozzaszolokat. Addig se a sajat nyomoronc eletukkel kell foglalkozniuk, amig masokat csesztetnek a neten. Ne foglalkozz veluk.

2018. jan. 13. 01:49
 20/21 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy min mész át, én is sok szarságot bebeszéltem magamnak és egész nap sírtam, a neten nézegettem a tüneteim (ami csak olaj volt a tűzre), szinte halálfélelmem volt. Magam se értettem, miért bőgöm, de minden nap féltem, hogy jövő héten már kórházban/koporsóban leszek.

Aztán anya leordította a fejem, hogy most már fejezzem be és akkor valami helyrekattant a fejemben. Gondolj arra, hogy meg fogsz gyógyulni, ez csak egy állapot, nem fog azonnal elmúlni, de nem kell így leéld az egész életed. Mióta normálisan állok a dolgokhoz a tüneteim is enyhültek (nem szűntek meg), de stresszel, sírással csak rosszabb lett, meg majdnem őrületbe kergettem magam.

Szurkolok a gyógyuláshoz, mint a testi, mint a lelki gyógyuláshoz. És: szembe kell nézned a saját elméddel, ami kemény lesz, de megéri.

2018. jan. 13. 07:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!