Hogy alhatnék újra jól?
December 21én rossz esemény történt velem, amolyan trauma. Azelőtt jó alvó voltam, azóta nem.
Körülbelül este 7-8 körül rendszeresen bealszom, aztán fél 11 tájt felkelek (ez a trauma előtt is jellemző volt de nem okozott problémát) és egy-két óráig nem jön álom a szememre. Mászkálok pisilni negyedóránként, szorongok, Facebookon írkálok a barátomnak hogy mennyire szorongok és nem tudok aludni, aki már ilyenkor nincsen fent mert 11kor mindig lefekszik aludni. Ő jó alvó. Aztán valahogy elaszom, éjjel még vagy 4x felébredek és a munkám miatt általában korán kell kelnem. Most jutottam el arra a pontra hogy kezdem magamon érezni a kialvatlanság jeleit. Most is együltő helyemben el tudnék aludni:(
A gondról csak annyit hogy otthoni, a páromnál tökéletesen alszok de csak heti 1x tudok náluk aludni mert ott is vannak problémák (2 elvalt szülő együtt él stb). Átmenni bármikor át tudok de ottaludni sajnos csak heti 1x..
Hogyan lehetnék újra jó alvó.? Meg ha valaki tud valami erős altatót ami jó az ilyenekre az is irhatna..
21 éves vagyok, lány es asperger szindrómas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!