Miért félek a betegségektől?
Ugyan igy erzek. Mivel en is emetofobias vagyok, semmi mastol nem felek csak a hanyastol / emelygestol.
A tobbi nem erdekel, natha , torokfalyas, azok addig rendben vannak, mig nem jar hanyingerrel.
Tavasszal elkaptam valami hasmeneses cuccot, amitol olyan szarul voltam, hogy szavakba nem tudom önteni... vegig attol rettegtem, hogy hanyni fogok. De szerencsere nem hanytam.
Rohadt szar ezzel egyutt elni, mert ez nem egy olyan fobia amit az ember nagyjabol el tud kerulni(pl klausztrofobia stb) barmikor benyelhet az ember egy ilyen bacit es nekem az egyenlo a véggel.
Inkabb eltorom a labam, minthogy hanyjak.
Nekem sem segitett a pszichologus sajnos.
Viszont en eletemben ketszer , ha hanytam. Utoljara talan altalanos iskolaban. Most 26 eves vagyok.
Így van igazad van, maximalista vagyok példaként ott van a suli, a szüleimnek semmit elvárásuk a jegyeimmel kapcsolatban, akkor se szidnának le ha netán egyest kapnék, de én így is mindig a legjobbra törekszem így van ez a jegyeimmel kapcsolatban is.
És igen, bennem is az a félelemérzet van olyankor hogyan megaláznak, kiröhögnek, ennek oka pedig szerintem a pár éve történt esetemre vezethető vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!