Félek a betegségektől? 17 F
Figyelt kérdés
Félek a betegséketől,és most benyeltem egyet. Egy évben egyszer vagyok beteg, és akkor is csak egy kis megfázás. Tegnap éreztem, hogy ráz a hideg, befeküdtem a barátnőm mellé az ágyba, nyugtatgatott, hogy nem vagyok beteg. Az éjszaka majd megsültem, a hideg rázott, bepánikoltam, erősen, szaporán vert a szívem. A szívbetegségtől félek a legjobban, ezért ez még rá tett egy lapáttal. Az éjjel egy percet nem aludtam, fáj a nyakam, picit duzzadt oldalt, és a szemem is fáj, ha mozgatom. Most nincsen lázam, csak hőemelkedésem, de nagyon félek, hogy meghalok. Tudom viccesen hangzik, de én ezektől rettegek. Szerintetek lehet komolyabb bajom van?2016. jún. 20. 11:30
1/3 anonim válasza:
A szívbetegségre egymillió az egyhez esélyed van. Nekem baloldalt a bordámnál szúrt elmentem orvoshoz ő mondt h ilyen idosen semmi esely arra h szívbetegségem lenne vagy akar szírohamom. 19/f
2/3 anonim válasza:
Semmi bajod, pár nap alatt meggyógyulsz. A betegségektől való félelemmel viszont biztosan foglalkoznék a helyedben valahogy, mert ez így nagyon nem jó.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:) Már nincs lázam se,és kezdek jobban lenni.
2016. jún. 21. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!