Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha 5 teljes napig SEMMIT nem...

Ha 5 teljes napig SEMMIT nem alszik valaki az lehet az idegösszeroppanás tünete, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Velem történt az eset még április végén. Előtte soha nem volt gondom az alvással. Mindig hamar elaludtam és végig aludtam az éjszakát.

Történt egy szakítás (több éves kapcsolat után) és nagyon kikészültem. Szerda estétől hétfő délutánig semmit nem aludtam. Nem bírtam, bárhogy próbáltam és a legijesztőbb az volt, hogy nem voltam fáradt egyáltalán. A háziorvos hétfőn adott xanaxot amitől végre délután sikerült.A háziorvosnál is már nagyon rossz állapotban voltam, konkrétan nem bírtam már gondolkozni és azt éreztem hogy megőrültem. Kocsival mentem bár nem is értem miért és 20-al mentem az úton de nem tűnt fel és mögöttem már feltorlódott a sor.

AZtán pszichiátertől kaptam antidepresszánst és antipszichotikumot, fél évig szedtem és teljesen helyre jöttem.

2018. jan. 2. 23:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Azt, hogy idegösszeroppanás csak mondani szoktuk. Van valami tünet együttes, amit így hívnak, de az inkább nagyon erős szorongás, trauma, stb., együttese. Ami ugyebár neked is volt.
2018. jan. 3. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!