Hogy lehet, hogy ennyire elterjedt a megfelelési kényszer, az önmegjátszás?
Csak az lehet boldog,aki nem törődik a negatív megjegyzésekkel,és nem izgul azon,hogy más mit gondol róla. Sokan mondják,vagy legalábbis céloznak rá,hogy ezért én vagyok a szemétláda,hogy nem próbálok másnak megfelelni.
Ha szar vagyok,mert nincs bennem megfelelési kényszer,meg gerinctelenség,aláírom.
Magyarországon értelmét veszíti a megfelelési kényszer. Persze mégis sokan szenvednek ebben a kényszerben. Egy példát mondok hogy mért nincs értelme itt a Csalóköznek is nevezhető kis hazánkban megfelelési kényszerről beszélni. Például ha valaki jómódú, mert sokat csalt és lopott, összeköttetései révén sokat privatizált és a munkát meg mindig elkerülte, tegyük fel hogy neki próbál sok ember megfelelni. Vagyis becsületesen játszva, vagyis dolgozva próbálják utolérni. Hát pedig pontosan ilyenek történnek itt a Csalóköznek nevezett kis hazánkban. Ahogy a régi rendszerben is. Például akkor a pártemberek éltek jól, az ő gyerekeik kaptak jó jegyeket akkor is ha csonthülye volt. A többinek meg 6-osra kellett felelnie a 2-esért.
Ma Magyarországon kidolgozzák az emberek a belüket hogy utolérhessék a csalókat. Ahelyett hogy összefogna az ország és a csalókat fognánk be a legkeményebb és legalja munkákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!