Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Internetfüggő lennék? Félek!

Internetfüggő lennék? Félek!

Figyelt kérdés

2 napja nem csinálok szinte semmi mást, csak gyakorizok egész nap. 5 percenként csekkolom, hogy jött-e válasz a kérdéseimre, vagy bármi reakció a válaszaimra. Én ezt már nem élveszem, de "muszáj". Legszívesebben kivágnám a gépet a francba, dühös vagyok.

Depressziós és kényszerbeteg vagyok, nagyon nem akarok emellé még függő is lenni!

2017. dec. 30. 21:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Nálam is hasonló volt, amikor csajozni akartam. Aztán rájöttem nem nekem való és most játszom a gépen, filmezek és fekszem az ágyban.

Picit jobb így.

2017. dec. 30. 23:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Fel a fejjel, még 2 nap aztán utána suli.

Minek nektek ennyi szünet? Nem tudtok magatokkal mit kezdeni. (Most is pl 2-a miért szünet?)

2017. dec. 31. 21:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Öööö már rég nem járok suliba :-D január 2. pedig már munkanap. De az igaz, hogy legalább addig se netezem, amíg munkában vagyok.
2018. jan. 1. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!