Mit tegyek? (Kérdésed túl rövid stb. )
Mostanában eléggé rosszul vagyok ,sokszor fulladok (nem kapok rendesen levegőt,és ilyenkor próbálok mély levegőt venni,de így is sokáig tart)Ez legtöbbször akkor van amikor valami rossz dolgon gondolkodom pl magányos vagyok,szerencsétlen,ilyenek,de van amikor nem kell ezekre gondolnom,nem tudom hogy van e köze ehhez.
Jelenleg nem tudom hogy kiszeretnék e jönni ebből a "lesza#om völgyből" de azt tudom hogy rossz.
Mit tudnék csinálni?Az osztályom utálom,családom nagyrészt veszekszik,az egyetlen ember akivel igazán beszélgetni tudtam pár hónapja halt meg..
El tudsz menni pszichológushoz, pszichiáterhez. Nekik az a dolguk, hogy ilyen problémákon segítsenek.
Mindenképp érdemes kijönni a "völgyből", főleg ha te is tudod, hogy rossz.
Elhiszem, hogy kellemetlen beszélni róla, és nagyon nehéz rászánni magad, de csak egyszer kell megcsinálni. Utána viszont legalább lesz rá esély, hogy a sokszori rosszulléten segítsen egy orvos.
Pánikbeteg osztálytársadnak miért nem mered elmondani? Ő előtte már csak nem tartana kevesebbre miatta...
Viszont lehet, hogy bátorítana, segítene orvoshoz fordulni, ha már neki sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!