Tudnatok nekem segiteni?
Ezt deperszonalizációnak hívják. Olvass utána.
Még egy kérdés: ugye kábítószert nem fogyasztottál?
Szerintem ez deperszonalizáció lesz.
Ha zavar vagy sokáig fennáll, akkor job lenne felkeresni egy szakembert.
*jobb
De most nézem, hogy már mentél dokihoz. Keress rá guglin, hogy mit lehet tenni deperszonalizáció ellen, hátha találsz valami jót.
Nekem is volt ilyenem, erős szorongás miatt, én is attól féltem megőrülök. Nekem ezt mondták, szorongástól van. De nekem pár masodpercig volt és ilyen hirtelen, nagyon ijesztő volt. Néha még most is előfordul naponta párnaponta pár másodpercig, de már annyira jól tudom kezelni, hogy csak hagyom elmenni és utána totál jól vagyok. Szóval nem parázok rá.
De régebben amikor depresszióra és szorongásra antidepresszánst szedtem (az nekem nem volt jó) attól jött elő ez, és napokig, borzalmasan szétcsúsztam tőle, nem fogtam fel ki vagyok, mi vagyok, kik ezek az emberek, vagyis felfogtam, de mintha nem én lettem volna, sokat sírtam miatta.
Lehetséges, hogy neked is szorongás miatt van, de szakember majd megállapítja, kideríti veled. (Pszichológushoz mész, jól gondolom?)
De egy biztos, nem fogsz megőrülni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!