VTimi30 kérdése:
Tudnátok segíteni, tanácsot adni?
Figyelt kérdés
30 éves két gyermekes anyuka vagyok.Kb két éve volt először,hogy egyik pillanatról a másikra hevesen vert a szívem,alig kaptam levegőt,majd magától elmúlt.Voltam vérvételen,szív uh-on,24 órás EKG holter,pajzsimirvizsgálat,mellkas rtg...minden rendben van.Azt mondták a stressz..A dokim xanaxot irt fel,szedtem kb fél évig,majd magamtól abbahagytam,tavaly egész nyáron semmi problémám nem volt.Majd decemberben sűrűn elkezdett fájni a fejem,előjöttek újra a tünetek..ájulásérzés,szédülés,gyengeség,stb párosult hozzá még..remegek néha,nem merek sehova menni,nem tud lekötni semmi,mindentől egyből feszűlt leszek,rosszul alszom..elkezdtem újra a xanaxot..azóta van mikor semmi bajom,van mikor előjön..olyankor csak feküdni van kedvem.vizsgáltassam még magam,vagy ez mind lehet a stressztől,pániktól?Annyira szeretnék újra olyan lenni,mint ezelőtt,de nem tudom kikapcsolni az agyam,kombinálok,ideges leszek..probálom elnyomni,de egyszerűen nem megy.. :( Volt már valaki így? Mi segített? Mit tehetnék? Nyomott a fejem..nem úgy szédülök,hogy faltól falig megyek,a járásomon nem látszik,csak olyan érzésem van..el vagyok már keseredve..a párom szerint pszichés..én már nem tudom..2017. szept. 8. 17:01
1/4 anonim válasza:
Igen,a stressztől van.
Azért tudsz pihenni,ki tudod aludni magad?
Magnéziumot és B-komplexet szedjél mindenképpen.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Nem nagyon tudok..éjszaka többször felébredek.Pont ma kezdtem el szedni b vitaminokat..annyira jó lenne ha valami segítene ezen.
2017. szept. 8. 17:47
3/4 anonim válasza:
Szerezz be mellé mindenképpen Magnéziumot(citrátot).
Én is átéltem ezt,nem vagy egyedül a problémáddal,bár nyilván ez nem nyugtat.
Pihenni kell,bár 2 gyerek mellett ez nem mindig kivitelezhető,gondolom.
A férjed mennyire megértő ezzel a pánikos dologgal kapcsolatban?
4/4 anonim válasza:
A szorongás okát kéne megtalálni és ezen változtatni. Ha nem megy egyedül, akkor szakember segítségével. A szorongást egyedül nagyon nehéz legyőzni, tapasztalatból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!