Hogyan tudnám csökkenteni a szenvedéseimet, ha egyszerűen nincs erőm beszélni róluk? Más is járt már hasonló cipőben?
9. Én is kíváncsi vagyok, hogy Feldmár ezt hol írja, mert nem vagyok képes elhinni, hogy ekkora baromságot mondhatott. Ami igaz belőle, az az, hogy ha vkit elnyomásban tartanak és nem beszélhet az érzéseiről, akkor az depressziós lesz - ez nem is csoda.
Viszont.
A DEPRESSZIÓ NEM KITALÁLT BETEGSÉG!!!! Unom már, hogy ezt újra és újra el kell mondani, és sokan még mindig nem fogják fel!
Az antidepresszáns mint a diktatúra eszköze, ez meg már több mint nevetséges. Nem tesz döntésképtelenné, mint ahogy engem sem tett döntésképtelenné, nem tett parkolópályára, ugyanúgy benne vagyok így is mindenben, mint hogyha nem szedném. Sőt, jobban, hiszen sokkal jobb a közérzetem. Problémáim az életben ugyanúgy vannak, mint minden más embernek, és ezeket meg kell oldani. Nem azért szedek gyógyszert, hogy a problémáim elől meneküljek, hanem azért, hogy jobban meg tudjam oldani őket! A gyógyszer nem megoldás, hanem segítség a megoldáshoz vezető úton azoknak, akiknek szükségük van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!