Anyám alkoholista lenne? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Pár éve kezdődhetett az egész, amikor egyetemre mentem. Anya folyton veszekszik, semmi sem jó neki, mindenbe beleköt. Teljesen érdektelen, munka után csak ül a laptop előtt, beszélni se lehet vele. Legutóbb meggyanúsította apát, hogy megcsalja. Gyakran hallom, amikor itthon vagyok, hogy nyitja a bárszekrényt, vagy a hűtőt és csavarja le az üvegről a kupakot... Most Szentestére sikerült neki úgy beinnia, hogy rosszul lett, hányt és alig bírt értelmes mondatokat mondani. Nem bírtam tovább, kiakadtam teljesen, kiabáltam vele, sírta, hogy minek iszik? Persze letagadta, szerinte a kajától volt rosszul... Nem tudom mit tehetnék ebben a helyzetben, apát nem érdekli a dolog, vagy nem vesz róla tudomást. Nem szeretném, hogy húgom ilyen környezetben nőjön fel.2017. dec. 24. 23:20
2/3 anonim válasza:
Van kollegium a hugod szamara. Merd fol a helyzetet, hogy mennyire veszes. Ha a hugod nem birna idegileg, tehat nem csak sir hanem tenyleg lathatoan nagyon rossz a helyzet akkor menjen koleszos suliba, de azert ott is figyelj ra. Nem foghatod a kezet vegig szoval merlegelni kell. Kibirja e a koleszt heti egy telefonnal vagy otthon birja e ki egy telefonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!