Depressziós vagyok. Szerinted jót tenne nekem, ha belevágnék egy nagy álmom megvalósításába? Te mit tennél?
Figyelt kérdés
Nem akarom bő lére ereszteni, de az életem üres, szorongás, depresszió, magány az összes fizikai és lelki tünettel. Csak tengek-lengek, semmihez semmi kedvem, erőm. Régi álmom, hogy veszek egy motort és felújítom. A kórház-gyógyszerek-orvosok kombó helyett ez szimpatikusabb terv, de vacillálok, hogy bele merjek e vágni. A szereléshez van barát, a vásárláshoz pénz. Kérdés, hogy aktívabb leszek e a projekttől, vagy a garázsban fog szétrohadni a gép a depresszióm miatt. Nem egyszerű. Segíts a döntésben! Bátor legyek, vagy maradjak nyugton amíg meggyógyulok? És ha pont ettől gyógyulnék meg?2017. dec. 24. 21:50
12/13 anonim válasza:
Nem is èrtem, azokat a válaszadókat, akik egy komoly depresszióra csak azt a választ tudják adni, hogy lustaság. Fingjuk nincs róla, mit èl át egy depis, pánikos ember. Kèrdező! Nem tudom, a Te esetedben segítene e. Nekem olyankor semmi nem megy ès semmi nem is èrdekel, mivel fizikális tüneteim is vannak. Dolgozok, de megterhelő ilyen állapotban.
13/13 anonim válasza:
Ha ez a nagy álmod és minden lehetőség adott, hogy megvalósítsd, akkor felesleges vacilláni. Hisz benned is felmerült..mivan ha ez fog meggyógyítani?! Pontosan, ha valami boldoggá tesz, ne hagyd elúszni mert olykor hihetetlen mi megtörténhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!