A sok vágás, égetés nyoma mikor fog elmúlni a
lábamról? Nagyon fontos SOS!
Figyelt kérdés
Sajnos többször is előfordult hogy gyertyalángon felforrosított vasat nyomtam a lábamhoz és felhólyagosodott. Többször pedig borotvapengével vágtam meg a lábamat egymás alatt rengetegszer (Tizenhat jól látható lilás csíkú heg van a bal lábamon, és három nagy kerek folt az égetéstől)
Ami zavar azok a csúnya lilás hegek a lábamon. A pszichiáternőm mondta hogy nyáron hogy fogok rövid nadrágban lenni vagy strandra menni? Neki is alig mertem megmutatni és lekiabált arra mutattam csak meg. Arra nem is gondoltam hogy nyáron rövid ruhákban szoktam járni ahol látszódik a lábam. Szóval nem akarom hogy h*lyének nézzenek ezért gyorsan valami technikát adjatok amivel eltűnnek a hegek fél éven belül!!!
S.O.S. Nagyon meg vagyok ilyedve hogy nem múlnak el rondák és arra emlékeztetnek hogy milyen kegyetlen vagyok a saját szeretett testemmel!!!
A plasztikai sebészek csodákra képesek csak nagyon megkérik az árát.
A jobb kezem fejét 3x műtötték a harmadik plasztikai műtét volt.Két darab bőrt varrtak rá. Az orrom jobb tövén kinőtt egy babszemnyi akármi. Körbeinjekciózta és lekapta onnan a plasztikai sebész majd lézerrel pontozva elállította a vérzést. Ma már mindent megcsinálnak ha van rá pénzed.
2017. dec. 19. 19:42
22/30 anonim válasza:
azért irod ebbe a topikba hogy figyelem felkelts? miért nem a sérülésekhez irod? unalmasak vagytok már..
2017. dec. 19. 21:01
23/30 anonim válasza:
Próbáld kezelni hintőporral, nekem a testápoló is sokat segített vágások eltüntetésében, bár tény, hogy nekem a kezemen volt, és nem mentem mélyre.
22/N
2017. dec. 19. 21:06
24/30 anonim válasza:
Azert nem fog elmulni mert mely a vagas valoszinu... Nekem anno volt balesetem, es az alkaromat osszevissza kaszaboltak az uvegszilankok, es az sem mult el... Pedig azok "csak" uvegszilankok voltak... Es ennek mar 6-7 eve. Es en is kentem contractubexszel.. De lehet ez attol is fugg h milyen bortipusod van
2017. dec. 19. 22:06
25/30 anonim válasza:
Max. sebészeti úton tudnak a heggekkel valamit kezdeni. De ahhoz jó sebést kell találni magán úton...
2017. dec. 19. 22:07
26/30 anonim válasza:
Én baleseti hegre használtam contractubexet de nem használt semmit.
2017. dec. 20. 21:20
27/30 anonim válasza:
Műtéti hegnél is szinte hatástalan volt a contractubex. Az egyik megoldás, hogy ruhával takarod, a másik a plasztikai sebészet. Esetleg, ha tetováltatsz rá, akkor talán lehet úgy, hogy beleilljen a mintába.
2017. dec. 21. 09:38
28/30 anonim válasza:
A heg azert nem mulik el, mert ott megvaltozik a borszovet. Teljesen mas, mint egy lila folt. A folt azert van, mert beutod es beverzik, ez felszivodik idovel es nem latszik. De ahol hegesedve gyogyult egy seb, az nem szokott csak ugy eltunni, csak halvanyodni max, hosszu evek alatt. Mivel alapvetoen a hegszovet elegge mas tulajdonsagokkal rendelkezik, mint a borszovet. Kemenyebb, rugalmatlanabb, vastagabb, feher vagy rozsaszines, es szoli vagy napozas hatasata sem barnul.
2017. dec. 21. 11:32
29/30 anonim válasza:
Azóta valahogy sikerült eltüntetni? Hasonló helyzetben vagyok, még plasztikai sebészhez is mennék, habár szerintem ezzel nem tudna mit kezdeni, mert nem olyan vészes, hogy kezeljék, de elég vészes ahhoz ,hogy a strandon pl a családom lássa.:/
2018. okt. 17. 20:46
30/30 anonim válasza:
contraktubexel kenem már rákentem 4 tubussal és szerencsére nagyon halványodik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!