Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A sok vágás, égetés nyoma...

Jeverezi kérdése:

A sok vágás, égetés nyoma mikor fog elmúlni a lábamról? Nagyon fontos SOS!

Figyelt kérdés

Sajnos többször is előfordult hogy gyertyalángon felforrosított vasat nyomtam a lábamhoz és felhólyagosodott. Többször pedig borotvapengével vágtam meg a lábamat egymás alatt rengetegszer (Tizenhat jól látható lilás csíkú heg van a bal lábamon, és három nagy kerek folt az égetéstől)

Ami zavar azok a csúnya lilás hegek a lábamon. A pszichiáternőm mondta hogy nyáron hogy fogok rövid nadrágban lenni vagy strandra menni? Neki is alig mertem megmutatni és lekiabált arra mutattam csak meg. Arra nem is gondoltam hogy nyáron rövid ruhákban szoktam járni ahol látszódik a lábam. Szóval nem akarom hogy h*lyének nézzenek ezért gyorsan valami technikát adjatok amivel eltűnnek a hegek fél éven belül!!!

S.O.S. Nagyon meg vagyok ilyedve hogy nem múlnak el rondák és arra emlékeztetnek hogy milyen kegyetlen vagyok a saját szeretett testemmel!!!

2017. dec. 19. 17:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
73%
Kamunévről írogatsz a kamukérdésedhez? :D :D Nagyon gáz vagy!! Napi hány baromságot írsz ki átlag? Nyakadat nem akarod vagdosni? Hatékonyabb lenne.
2017. dec. 19. 18:11
 12/30 anonim ***** válasza:
28%

A depresszio es a figyelemhiany nem ugyanaz. A hegeid veled maradnak, fel ev alatt biztosan nem fognak csak ugy eltunni, evek hosszu sora alatt talan halvanyodnak majd, de egy napozas biztosan ujra kihozza majd oket (a hegszovet nemigen fog barnulni).

Ez van, baratkozz meg a gondolattal hogy hulyeseget csinaltal es a kovetkezmenyeket viselned kell (atvitt es valodi ertelmeben is).

2017. dec. 19. 18:18
 13/30 A kérdező kommentje:

13!-as Hogy jön ide a figyelemhiány? Nem értem. De akkor miért van az hogy a régi 4-5 évees hegeim már alig látszódanak pedig ha szerintem nem múlnak el sohasem akkor azok se múltak volna el.

Amúgy meg veszek majd contractubex krémet az leviszi állítólag a hegeket!

2017. dec. 19. 18:31
 14/30 anonim ***** válasza:
57%
Kilépsz a kérdést feltevő regisztrációdból, és amilyen hüle vagy, úgy írkálsz tovább, hogy észre sem veszed, ... ami egyértelmű kedves 37 %-os!!!!!!!!!!!!
2017. dec. 19. 18:40
 15/30 anonim ***** válasza:
81%
Előző vagyok. Nézd már vissza magad! Ilyen nyiltan lebukni, hogy valakinek több regisztrációja van, még nem is láttam. :D
2017. dec. 19. 18:42
 16/30 A kérdező kommentje:
Jó és akkor mi van? Egész nap dolgoztam elfáradtam estére és nem vettem észre ez baj??! A kérdésre válaszolj
2017. dec. 19. 18:48
 17/30 anonim ***** válasza:
96%

Bajnak nem baj, csak tiltja a szabályzat.

A hegeid nem fognak elmúlni nyomtalanul. Most elégedett vagy a válaszommal? Sajnos ez van!

2017. dec. 19. 19:09
 18/30 A kérdező kommentje:
De miért nem??! Beütöm a kezem belilul az is elmúlik. Akkor azt mondd el hogyan tüntessem el őket? Contractubex jó rá? Vagy milyen kenőcs?
2017. dec. 19. 19:12
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Mert a beütéses lilulás és a vagdosás, égetés között óriási különbség van.

A krémet nem ismerem, nem tudom. Ha az előzőeket halványította, akkor valószínűleg most is segíteni fog (neked).

A lézeres kezelés rohadt drága, de legalább tényleg hatékony és többször kell menned.

2017. dec. 19. 19:16
 20/30 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm szépen ment a zöld jel! Azt megkérdezhetem hogy neked hogyan múltak el a vágások nyomai?
2017. dec. 19. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!