Ha így folytatom megbolondulhatok?
Nagyon meg tudlak erteni. En is kozepkoru no vagyok, egyedulallo anya, csak en kulfoldon elek igy forditott a helyzet, engem is megol a magany.
De valahol megis jobban viselem, mert en el tudom magam foglalni. Szeretek sportolni, olvasni, es a rajzolas a hobbim. Neha tortenelmet is tanaulok, persze mindezt egyedul itthon, de akkor is lekot.
Neked nincs semmi ami erdekelne? Muveszeti tevekenyseg, zene, irodalom, kotes-horgolas, himzes, kezimunka?
Arrol nem irsz, hogy anyagi problemaid lennenek, es ha a ferjed kulfoldon van, akkor valoszinu ad eleg penzt haza. Talan fogd fel ugy, hogy legalabb mindenetek meg van es te csinalhatsz amit akarsz.
Ha a ferjed elhagyna, es neked kellene anyagilag is felelosseget vallalnod, az jobb lenne?
Szerintem keress valami ertelmes elfoglaltsagot, es hidd el akkor elobb-utobb talalsz tarsakat is hozza.
Szia! Együttérzek Veled!
Kamionos vagyok. Páromat hagyom hasonló szituban. Bár én hetente hazamegyek pár napra. Minden tiszteletem Nektek, nőknek, anyáknak, akik kibírjátok ezt a távkapcsolatosdit! Tudom, nem egyszerű. Fiunk 4 éves múlt. Nekem is őrjítő a távollét! Tudom, hogy ott lenne a helyem mellettük. De azzal is számolnunk kell, hogy ha ha otthon vállalnék munkát, felkopna az állunk. Jelenleg én nem tudok jobb megoldást. És ti?
Kitartást Neked!
Ha otthon vagy úgyis és ráérsz egész nap (nem gúnyolódás), én vennék a helyedben egy kutyát. Rá lennél kényszerítve, hogy kimenj a levegőre, ne odabent poshadj és aludj, eljárhatnátok kutyasuliba, versenyekre. Olyan is van, ahol nem csodakutyák vannak, csak házi kedvencek ugrabugrálnak át pár akadályt, nyilván hobbiból. Megismerkedhetnél emberekkel. A gyereknek is jót tesz, ha megtanulja hogy kell egy másik élőlényről gondoskodni.
De ez csak egy javaslat. Valamilyen hobbi kellene, ahogy mások is írták, mert ez nagyon nem lesz jó. Hidd el, átérzem. Nekem vásárlásmánia lett a vége, lehet, hogy ostobaságnak hangzik, de nagyon nehéz volt leszokni róla.
"Meg nem bolondulsz, mert az szervi betegség"
Rosszul tudod, nem csak szervi betegsegbol eredoen lehet megbolondulni, hanem peldaul tul sok depressziotol, elszigeteltsegtol, vagy erzelmi sokktol is. Na meg azt se felejtsuk el, hogy a megbolondulasnak is tobb fajtaja letezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!