Mi lehet a bajom? 22/L
egyetemen órákon, előadásokon jön elő főleg. De volt hogy az utcán is, csak ott nem zavar annyira.
Egy nagyon erős bizonytalanság érzés, elkezdek furán látni, nem tudok koncentrálni,minden olyan idegen, furcsa mozdulatokat is teszek néha. Mintha összenyomna valami. Azt érzem, hogy ki kell menekülnöm onnan, már majdnem sírok, hogy múljon már el. Persze ezt közben próbálom titkolni, hogy ne nézzenek rám furán.. Aztán ha vége az órának el is múlik
Előző vagyok
Ha semmitől nem múlik el akkor menj orvoshoz
Támogatom a kettes válaszolót és a napló valóban jó dolog, azt viheted is orvoshoz, ha nem múlna.
Az én kérdésem az lenne szedsz-e valamilyen gyógyszert? Akár már régebb óta is?
Mivel nő van elsősorban fogamzásgátlóra vagyok kíváncsi. Ez okozhat látás- illetve koncentráció zavart, végtagok sajgását, amiből következhetnek a "furcsa" mozdulatok.
Próbálj meg nem rástresszelni, hiszen ahogyan írtad, amint vége az órának elmúlik, azaz felszabadulsz.
Nem szedek gyógyszert. Az a baj hogy amikor próbálom nyugtatni magam, hogy el fog múlni, akkor csak mégjobban rákoncentrálok. Lehet, hogy egy darabig jobb, pár percig, de aztán hirtelen megint rosszabb lesz
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!