Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a bajom? Mi váltja ezt ki...

Mi a bajom? Mi váltja ezt ki belőlem? Nagy a baj?

Figyelt kérdés
Pár hete folyamatosan felkelek esténként és reggelente ki sem akarok kelni. Az átlagosnál vagy korábban vagy később ébredek fel. Nem tartom magam szépnek és mostanában gyakran hasonlítom magam a többiekhez. Emiatt kövérnek is érzem magam, amiért nem eszem annyit, mert éhes sem vagyok annyira. Az iskolában én vagyok a csak lézengő gyerek, akinek nincsenek barátai, csak beáll társalogni a többiekhez. Néha amikor nem köt le semmi elgondolkozom azon, hogy milyen rossz az életem. Ennek ellenére mosolygok, meg nevetek is párszor, de nem érzem jól magam. Minta senki sem foglalkozna velem különösebben, csak elfogadták volna hogy ott vagyok és kész. Már kezdek beletörődni. Lehet ezért kezdek el random bekönnyezni és sírni, miközben nem gondoltam semmi rosszra.
2017. nov. 30. 18:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Nagyjából mintha meg is válaszoltad volna a kérdésed.

Szomorú vagy, ezt kiváltja a rossz önértékelés, meg hogy úgy érzed, nem foglalkoznak veled.

(Gondolom te is tudod, hogy nem muszáj minél szebbnek, vékonyabbnak, népszerűbbnek lenni. És azért valaki csak akad aki foglalkozik veled, még ha nem is eléggé...)

Azt pedig te érzed a legjobban, hogy mekkora a baj. Ha folyton rosszul érzed magad, érdemes lenne meglátogatni egy pszichológust, ő tud remélhetőleg jó tanácsot adni.

2017. nov. 30. 21:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Praktikus volna felkeresni az iskolapszichológust, és elmondani neki, hogy olyan a hangulatod, mint egy átlagos kamasznak. Nem találod a helyed, nem érzed jól magad a bőrödben, elégedetlen vagy magaddal, a testeddel. Ez az érzés majd jobbra fordul, ha hamarabb túl vagy rajta, ha valakivel rendszeresen beszélgetsz arról, min mész keresztül.
2017. dec. 1. 08:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem a világvége, ha nincsenek barátaid suliban. Csak kamaszkorban ezt felnagyítja az ember. Foglald le magad értelmes dolgokkal, tanulj, sportoljál, járj el könyvtárba.
2017. dec. 2. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!