2 napja nem tudok elaludni mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem tudok elaludni 2 napja csak felszínesen és kb 10 perc alatt felébredek. Régebben csak rossz alvó voltam 2-3 óráig feküdtem az ágyba mire elaludtam. Nem tudom mit tegyek... 13/F2017. dec. 10. 23:32
2/6 anonim válasza:
Bocsi, közben elküldtem. Szóval, addig ne feküdj le, amíg ólmos fáradságot nem érzel. Olvass, nyisd ki kicsit az ablakot, hogy kiszellőztesd a szobát, végezz pár torna gyakorlatot. Ez segíteni fog.
3/6 anonim válasza:
Lehet hogy csak nem fáradsz el eléggé napközben. Sportolj valamit, a fizikailag kifáraszt, vagy esetleg tanulj, játsz logikai játékokkal, fáraszd le magad mentálisan is.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!
2017. dec. 11. 00:10
5/6 anonim válasza:
Gyógynövényes teát igyál előtte.Citromfű vagy egyéb más altató (gyógynövényes teát. :) Egészséges és segít! :)
6/6 anonim válasza:
Nem a kütyüzés és monitorozás után kell megpróbálni aludni, amikor az információ halmaz, és a kütyü fénye és vibrálása felturbózta az agyadat.
Minden délután kell futni 5-10 kilométert, és utána nem okoz gondot az elalvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!