Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez valami betegség? Állandóan...

Ez valami betegség? Állandóan ruhát kell vennem.

Figyelt kérdés
Mindig azt mondom ez az utolsó és egy ideig tényleg nem veszek.Annyi ruhája van a kislányomnak,de azért ma is vennem kellett.És mindegyik ruha olyan édes.Más is van ilyen mániás?Nyugtassatok meg.
2010. jún. 1. 21:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, ha nem lenne rá pénzed, nem vennéd meg. Mondjuk tényleg fölösleges sok ruha, hiszen lehet, hogy kinövi anélkül, hogy akár egyszer is ráadtad volna.
2010. jún. 1. 21:45
 2/11 anonim ***** válasza:

Én egész életemben magamnak vettem így ruhát:) Még ebédszünetben is kimentem shoppingolni:s

Most a kisfiamnak veszek így ruhát.

Igaz most sokkal szűkebb a nadrágszíj és ez fusztrál is rendesen.

2010. jún. 1. 21:45
 3/11 anonim ***** válasza:
36%
Igen betegség ha nem tudod kontrollálni. Keress fel egy orvost.
2010. jún. 1. 21:50
 4/11 anonim válasza:
47%
Na jó azért annyira nem gázos a helyzet ahogy a harmadik tanácsolta,én is sokszor hasonló cipőben járok,bár én 90%-ban turizok neki.Sokszor olyan jó cuccok vannak 200ft-ért hogy nem tudom otthagyni,már a téli rucik nagy részét is megvettem(turi)másfél éves koráig,most 11 hónapos.
2010. jún. 1. 22:20
 5/11 anonim válasza:
47%
Most megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen...:)
2010. jún. 1. 22:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Imádok vásárolni:-)))
2010. jún. 1. 23:04
 7/11 anonim ***** válasza:
2010. jún. 2. 00:05
 8/11 anonim válasza:
100%
Eleinte ugyan így jártam a fiammal. Mániákusan vásároltam neki, mert képtelen voltam "kihagyni", sokszor olcsó, használt, de nagyon jó minőségű, gyönyörű rucikat vettem neki. Aztán egyszer csak feltűnt, hogy már nem férnek el, a felét nem is tudta hordani. Úgy 7-8 hónapig tartott az őrület, de szerencsére sikerűt leállnom vele.
2010. jún. 2. 07:49
 9/11 A kérdező kommentje:
Persze nem komolyan kérdeztem,hogy betegség e,egyszerűen csak nem tudok ellenállni neki.Nem a legdrágábbakat veszem,nézem az akciókat és simán veszek turis holmit is.Arra lettem volna kiváncsi van e más mániás rajtam kivűl.
2010. jún. 2. 12:40
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem tudsz leállni akkor szerintem el kéne ismerned hogy nem normális. Te magad is bevallod. Mikor normális az aki mániás?
2010. jún. 2. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!