Öngyilkosságon gondolkodom, tudnátok segíteni?
A többi öngyilkos jelölttel kapcsolatban engem az különböztet meg, hogy egyáltalán nem félek sem a haláltól, sem a a velejáró fájdalomtól, 2 percen belül meg tudnám tenni, de soha nem tehetem meg, túl sokan szeretnek ahhoz, hogy megtegyem, a szememben a legnagyobb önzőség volna.
De pont emiatt, hogy elhatároztam, hogy nem tehetem meg, csak őrlődés az élet, soha nem voltam boldog, pedig mindig törekedtem rá. Értelem szerűen így nem öröm az élet.
Arra jutottam, hogy van ember, akinek nem való az élet, sajnos ezek közé tartozom, viszont megvan bennem a hajlandóság, hogy jobbítsak rajta, de már nem tudom hogyan.
Szóval a kér(d)ésem az lenne, hogy segítsen valaki, hogy tehetném végre jobbá az életem? Kérlek titeket, ne pszichológust vagy gyógyszereket ajánljatok, az már lefutott kör :)
Előre is köszönöm!
Két féle öngyilkos jelölt van:
1. Aki megteszi.
2. Aki nem.
Te az utóbbiba tartozol barátom, mert amíg az jár a fejedbe, hogy "túl sokan szeretnek", addig ez csak hiszti. Ne érts félre nem bántani akarlak, csak nem értem miért kell önmagad megkülönböztetni a "többi öngyilkosjelölttől." Ez szintén jó jel, mert ha még képes vagy magad megkülönböztetni, magadat kiemelni mások közül, addig semmi gond. :D
Nyilván te is tudod, hogy nem itt fogod megkapni a választ arra, hogy jobb legyen, csak megpróbáltad.
Menj el egy karitatív szervezethez önkéntesnek. Elég hétvégente egy-egy nap és látni fogod, bőséggel akad olyan ember, aki igazán mélyen a sz.rba merülve él és mégis küzd. Egy-kettőre elfelejted ez azt erős én központú önsajnálatodat!
Ezt minden rosszindulat nélkül ajánlom.
Köszönöm az összes választ, tényleg kaptam már pár jó tippet, ezek közül egyben már intézkedtem is.
Állítólag az aki "meg is teszi", nem mondja el másnak előtte, itt is csak ti tudok róla, közelebbi ismerőseim vagy családtagok nem tudnak az öngyilkos hajlamomról. Tehát vannak ellentmondások, de hisztiről nem gondolom, hogy szó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!