Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hangulatzavarban mikor felpörg...

Hangulatzavarban mikor felpörgöttebb nap vanki, hogy éli meg?

Figyelt kérdés
Évek óta kezelnek szorongással,depresszióval,de pár honapja diagnosztizáltak hangulatzavarral.mikor felpörgöttebb nap van,akkor késztetést érzek hogy sokat beszéljék meg nyugtalan vagyok és belefogok egy dologba,de utána a màsikba és elfelejtem az elsőt megcsinàlni meg este nehezen alszok el és korán kelek.pedig jó alvó vagyok amúgy.meg van hogy nagyon kedves vagyok valakivel,de hirtelen ki is tudok akadni.koncentracio bajom is van.antidepit szedek rà,de öngyógyító mód esetleg?
2017. nov. 29. 11:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Van e olyan mozgásfajta ami érdekel?

Ez lehet a tánctól,a lovagláson keresztül a testépítésig bármi.Direkt ilyen szélsőségeket írtam.Azert mert neked kell eldöntened melyik ami neked való.

Az intenzív testmozgás után az Anti dél a kukában landolnak egy idő után.

Edzés,edzés,és Mégegyszer edzés.

2017. nov. 29. 12:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi.testépitest csinálom,de keveset az utóbbi években.akkor most keményebben tolom majd.
2017. nov. 29. 13:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!