Pánikbetegség, utazás, frontin?
Évekig küszködtem pánikbetegséggel, és sikeresen legyőztem, viszont évek után most újra fellángolt, nem is akárhogyan. Jövő kedden fel kell utaznom Pestre, és nagyon tartok az úttól. Van itthon 0,25 mg-os frontinom. Ma nagyon szorongtam, pánikoltam, és bevettem 1 db-ot, ami teljsen elmulasztotta a szorongást. Szerintetek vegyek be az út előtt belőle, vagy csak akkor, ha rámtör a félelem? Valamint hányat vegyek be? Jelenleg, főleg mivel csak kb 10 napja lángolt fel újra a pánikbetegség nem szedek gyógyszert, csak magnéziumot, B vitaminokat, folsavat, és egyéb idegrendszert javító természetes vitaminokat.
Köszönöm előre is
az a 0,25mg nagyon kevés :)
szóval nem az mulasztotta el önmagában hanem a hited is sokat rátett
elhitted, hogy a gyógyszer segít, elhitted, hogy jobban leszel és jobban is lettél.
"Minden a hittel kezdődik" :)
Bevehetsz előtte is egyet és vidd magaddal és ha esetleg elkap a szorongás akkor még egyet bedobsz :)
"sikeresen legyőztem,"
Még viccnek is gyenge. Ha legyőzted volna, nem tér vissza. A Frontin nem elmulasztotta a szorongást, hanem elfedte, de az a tudattalanodban még ott van.
Ha tényleg meg szeretnél gyógyulni, keressél mélylélektani terapeutát, és ne bogyókban gondolkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!