Sorompóktól való félelem. Létezhet?
Figyelt kérdés
Voltak incidenseim már sorompókkal anno.
Anno pár éve barátaimmal mentünk, és nem figyeltem a piros sorompónál, majdnem átmentem úgy hogy pont jött a vonat, egyik barátom rántott vissza.
+ egyszer egyedül is megjártam így, persze be volt dugva a fülem, átmentem a sorompón, visszanéztem, és akkor láttam, hogy valójában piros.
Ezek az emlékek nemrég jutottak eszembe, és azóta rettegek átmenni a sorompókon. Létezhet ilyen? :/
2017. nov. 9. 00:14
1/2 anonim válasza:
Ne dugd be a füled. A zenėt nem tudod élvezni a nagy zajban, de cserėbe még balesetveszlyes is
2/2 anonim válasza:
Nekem közel sincsenek ilyen félelmeim, de amerre járok rendszeresen autóval, ott van olyan vasúti sorompó, ahol az átjáró oldalától rögtön zajvédő fal kezdődik minden irányban, és eltakar minden kilátást. Azért ott el szoktam gondolkodni, hogy mi van, ha a lámpa éppen elromlott. :) De hát állóra nem fékezhetem mindig a kocsit, pláne ha nagy forgalom van. Mondjuk én még úgy tanultam vezetni régen, hogy vasúti átjárónál mindig le kell lassítani max. 20-30 km/h-ra, de azóta ezt a szabályt kiszedték a KRESZ-ből teljesen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!