Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális, ha szeretem a...

Normális, ha szeretem a félelem érzését?

Figyelt kérdés
Filyamatosan horrort nézek,jumscare videókat és horroros 911 hívásokat,és félek,de nqgyon jó érzés a félelem. "Normális" vagyok?

2017. okt. 28. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Gondolod, hogy ezek pusztán a te kedvedért készülnek?
2017. okt. 28. 21:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem,dehogy,úgy értem hogy félelem nélkül szinte nem is élnék,rs maga a félelem érzete jó
2017. okt. 28. 21:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. okt. 28. 21:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor miért van ez?
2017. okt. 28. 21:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez nem igazi félelem, mert tudod, hogy valójában biztonságban vagy. De ha te lennél egy igazán veszélyes helyzetben, akár tartósan is, akkor egészen másfajta félelmet éreznél, és azt már nem élveznéd.
2017. okt. 28. 22:00
 6/6 anonim válasza:
Normális, egyszerűen adrenalin-junkie vagy. Kinek mi, nekem a freeride bringázás (még kezdő vagyok) de múltkor repülőnapon mentem bagjump-ugrani 8 méter magasból, meg a szúnyogírtóval is sétarepültem egy kört.
2017. okt. 29. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!