Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hány nyugtató függő lehet...

Hány nyugtató függő lehet Magyarországon?

Figyelt kérdés

És ebből hánynak lehetnek jelenleg elvonási tünetei?

Hivatalos adat is jöhet, de jók a tippek is.

2017. nov. 3. 11:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szedek, de ideje lenne rászokni :)
2017. nov. 3. 11:47
 2/16 anonim ***** válasza:
53%
Több, mint hinnéd. Nagyon sok. Hivatalos adatom nincs, (honnan is volna), de lassan minden harmadik ember nyugtatókon él. Először csak azért, hogy aludni tudjon, aztán sodródik az árral. Egyre többre van szüksége, hogy ugyanazt a hatást elérje. Egyik kérdésed üti a másikat. Ha valaki szedi, annak nincsenek elvonási tünetei, csak akkor, ha nem jut a gyógyszeréhez. Orvosi segítséggel fokozatosan le lehet állni róla. De sokan ezzel nincsenek is tisztában, milyen brutál, csak kapkodják eszetlenül befele, el sem kéne kezdeni azoknak, akiknek nincs nagyon nyomós okuk rá.
2017. nov. 3. 12:08
 3/16 anonim ***** válasza:
53%
Nekem fél éven belül másodszorra van ideggyulladásom. Ezzel mit lehet kezdeni? Ha nem akarok nyugtatót szedni, milyen más alternatíva van?
2017. nov. 3. 13:08
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
2016-ban 70 000 nyugtatofuggo volt magyarorszagon. Viszont ebbe nem szamoltak bele a 25 ev alatti es 65 ev feletti embereket. Szoval hivatalos nincs, mert a teljes nepessegrol nem csinaltak (nyilvan tul sok lenne, ezert bele se kezdenek) csak annyit tudok, de azt biztosan, hogy velem is egyel tobb. Persze a statisztikat nem rontom.. en meg tul fiatal vagyok, hogy szamitsak :) Elvonasi tunet csak akkor van, ha nem szedem, amugy nincs, aktiv hasznalat mellett.
2017. nov. 3. 13:17
 5/16 anonim ***** válasza:
76%
Ezeket a számokat honnan szerezted? Van erre valami forrás?
2017. nov. 3. 13:19
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
2017. nov. 3. 13:40
 7/16 anonim ***** válasza:
66%
3-as! Te valahol nagyon el vagy tévelyedve! Mióta kell szedni ideggyulladásra nyugtatót?!!
2017. nov. 3. 14:18
 8/16 anonim ***** válasza:
7es Tényleg érdekel a válasz, vagy csak fikázni jöttél?
2017. nov. 3. 14:37
 9/16 A kérdező kommentje:
A kérdező vagyok. Orvos nem, de a nyugtató szerintem sem jó ideggyulladásra. Nincs gyulladáscsökkentő hatása. Izomfeszültségre jó.
2017. nov. 3. 15:30
 10/16 anonim ***** válasza:
51%

2-es és 7-es vagyok.

Te tényleg azt hiszed, hogy ideggyulladásra nyugtató való? Nem! Nem fikázni jöttem, ilyen témában főleg nem.

2017. nov. 3. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!