Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Magyarországon lehet kapni...

Magyarországon lehet kapni Vicodint?

Figyelt kérdés

Legálisan persze. Google 90%-ban csak Dr.House-os találatokat hozott ki, aminek nem örültem, főleg, hogy nem nézem a sorozatot.

Láttam, hogy más is kérdezte, és ő is csak ilyen válaszokat kapott, hogy "miért, Dr.House-nak képzeled magad?".

Szóval egy jó tanács: Ha valaki tényleg Vicodint keres, ne hozzátok elő Dr.House-t, mert már mindenki a falra mászik tőle, ahogy olvastam.

De maradjunk az eredeti kérdésnél: Magyarországon forgalmazzák?

2012. febr. 1. 12:45
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Persze, Dr. House szívesen felírja neked. :D
2012. febr. 1. 12:53
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem Európában nincs.

Tanultam valamikor gyógyszertant, de nem rémlik ez a gyógyszer.

2012. febr. 1. 12:54
 3/9 anonim ***** válasza:
39%
Lehet, hogy van valamiféle európai változata, csak más néven, tehát a hatóanyag elvileg ugyanaz. Orvostól kérdezd meg!
2012. febr. 1. 12:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos vannak ópiát alapú fájdalomcsillapítók, csak nem Vicodin a nevük. De orvos ilyet csak nagyon indokolt esetben ír fel szerintem
2012. febr. 1. 13:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kapható. Amúgy az USA-ban a gyógyszerügyi felügyelet 2009-ben be is tiltotta. Amúgy sok értelme nem volt betiltani, mivel egy csomó generikum meg kapható, hasonló összetétellel.
2012. febr. 1. 13:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat
2012. febr. 1. 13:27
 7/9 Borosta2 ***** válasza:
Magyarországon inkább a tramadol a jellemző(ez is opiát csak gyengébb) de ugyan úgy okozhat függőséget.
2014. nov. 18. 14:34
 8/9 Bardi Ati válasza:
Suboxone, az parciális agonista opioid -buprenorphint tartalmaz, tökéletesen helyettesíthető vele a vicodin, a tramadolor és a contramal erre nem alkalmas, viszont kitűnő fájdalomcsillapítók
2016. júl. 19. 09:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Hydrocodine neven...
2018. ápr. 16. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!