Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Melyik a Magyarországon is...

Melyik a Magyarországon is kapható legerősebb nyugtató?

Figyelt kérdés
Évek óta kezelnek pszichiátrián, és egyszerűen még nem sikerült olyan gyógyszert felírniuk ami hatással lett volna rám. Én nem hiszem el hogy nincs vmi olyan ami tényleg üt. Ti tudtok vmi durvát? (Xanaxot, Rivót meg ilyen nagyon ismerteket már szedtem)

2015. szept. 18. 18:57
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
Bunkósbot.
2015. szept. 18. 19:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem természetes eredetűt keresek, bár biztos lenne rá jelentkező hogy fejbe vágjon vele. :D
2015. szept. 18. 19:09
 3/8 anonim ***** válasza:

A durva, az a Haloperidol, ez szinte mindenkit kiüt, de szorongásra nem fognak ilyet adni (remélhetőleg).

Egyéb antipszichotikumok is lenyomnak.

Szorongásoldóból esetleg a Seduxen.

2015. szept. 18. 22:48
 4/8 anonim válasza:
Rivotril 0,5 Mg
2015. okt. 3. 08:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Több Európai országban már használják szorongásra (nyugtatók helyett) a kvetiapint. (Seroquel, Ketilept, és még egy csomó néven forgalmazzák). Engem 25 mg másfél napra kiüt. És van belőle 100 mg-s is, ha az nem használ, akkor semmi. (Magyarországon inkább skizofréniára és bipoláris zavarra írják fel, most kezd el terjedni mint kvázi nyugtató. Azért az első bevételkor legyél ágyközelben, mert én 20 perc alatt jutottam be a konyhából mikor először szedtem, minden lépés után meg kellett egy kicsit támaszkodni a falnál :D )
2015. okt. 19. 19:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Quetiapint sajnos valóban egyre több tünetre felírják, de nagyon szemét gyógyszer. Eredetileg csak skizofréniára és mániás fázisra adták.
2015. okt. 20. 12:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Uh írta itt az egyik válaszoló,hogy 25mg kvetiapin,hogy kiüti.

Reggel szedek 100mg kventiaxot,délben detto 100mg,délután 4kor detto 100mg este 500mg. És emellé meg 5 másikat,így is alig tudok aludni.

2019. szept. 28. 23:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Regen ami erös volt a tardil. En fel rivo kesöbb fel rivo es rudotel nekem hat, csak a májra nem jo.
jan. 17. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!