Mi okozhatja ezt? Kezdek kétségbe esni. Többi lent:
Figyelt kérdés
Kb 2 éve vettem észre magamon, hogy néha-néha elvesztem az egyensújom, akár egyszerű séta közben is. Később észrevettem, hogy a hallásom se olyan mint előtte, van hogy hallom azt hogy valaki momd valamit, de nem értem, egyszerűen "nem fogom az adást". Kb fél éve pedig észrevettem hogy hallucinálok, de kezdetben elhessegettem magamtól, nemigazán akartam elhinni. De mostanában egyre gyakoribb, már azon a szinten vagyok hogy alig merek pl autót vezetni mert félek hogy balesetet csinálok. Még mielött valaki megjegyezné hogy nemkéne inni meg drogozni, hát ezeknek a közelébe se mentem soha. Gyógyszert se szedek, tehát ez se lehet gond. Már kezdek magamtól félni. Fogalmam sincs mit csináljak? Milyen orvoshoz menjek?2017. okt. 23. 23:58
1/2 A kérdező kommentje:
Ja, 36F
2017. okt. 23. 23:59
2/2 anonim válasza:
Kezdd háziorvossal, ő majd javasol további vizsgálatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!