Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Stressz okozhatja ezt? Kétségb...

Stressz okozhatja ezt? Kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés

Nyáron kezdődött,hogy nagyon lebetegedtem. Láz,hatalmas nyirokcsomók,nem mindig de torokfájás,rossz közérzet,fáradság,bágyadtság. A nyár folyamán 3 hétig voltam így beteg. Mindig 1 hétig tartott,1 hétig nagyjából jól voltam,aztán a következő héten újra lebetegedtem. Utána eltelt két hét amikor egészséges voltam,ugye akkorra már elkezdődött az iskola. A 2. hét után ismét lebetegedtem,de minden alkalommal egyre csúnyábban,ennél már kórházban kötöttem ki(1 hétig tartott). 3 napig 39 fokos láz,az egész torkomat belepte a tüsző,3 napig nem bírtam enni inni,infúzióztak,100 volt a süllyedésem,gesztenye nagyságúak a nyirokcsomóim,ha oldalra hajtottam a fejem kidudorodtak,erre párakötést kaptam.1 hétig vénásan gyógyszereztek,most Zinatot szedek,még hnapra van 2 db belőle.

Eltelt 5-6 nap,és ma ismét lázas voltam ma,megint megduzzadtak a nyirokcsomóim, is iszonyú bágyadt és fáradt voltam(már tegnap is,de ma nagyon). Most csak hőemelkedésem van.

Kérdésem tulajdonképpen az,hogy ezt okozhatja-e stressz?Rengeteget idegeskedek,úgy érzem h ,,összeprésel" a sok feszültség,nagyon lefáraszt idegileg. Sok dolog miatt. Családi,baráti ügye,párkapcsolat,tanulás,edzés. Mindenhol 100%-os akarok lenni. Leginkább talán a tanulás,és valamiféle megfelelési kényszer terhel le. Olyan ,,nehéznek" érzem magam pszichése,nem tudom elmagyarázni,iszonyú érzés. Arra gondoltam talán okozhatja-e a sok stressz a folyton visszatérő betegségem?

UI.:A mandulám ki lesz szedetve,valószínüleg tavaszi szünetben,de nem tudom bírom-e addig,minden 2. héten lebetegszek.

Köszönöm a válaszokat! 15/L (le lehet szólni hogy van barátom,nem érdekel,1 éve tart és lesz az még több is,ha kérhetem ebbe ne kössetek bele,az én döntésem)

2012. szept. 25. 21:16
 1/7 anonim ***** válasza:

" (le lehet szólni hogy van barátom,nem érdekel,1 éve tart és lesz az még több is,ha kérhetem ebbe ne kössetek bele,az én döntésem)"

Már ne haragudj, de hogy jön ez ide?

Mellesleg stressz nem okoz ilyen jellegű betegséget. Meg a barátod sem.

2012. szept. 25. 21:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Stressz nem okoz ilyen tüneteket.

Menj vissza az orvoshoz, hogy csináltasson teljes kivizsgálást.

2012. szept. 25. 21:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Úgy jön ide,hogy odaírtam h a párkapcsolatom miatt is sokszor stresszelek. De arról külön regényt lehetne írni.Azért gondoltam rá hogy esetleg a stressz is okozhatja,mert azóta betegszek le folyton mióta rengeteget idegeskedek. De ezek szerint lehet a stressz miatt gyengült le az immunrendszerem és elkaptam vmi nyavaját...De hogy 1-2 hetente visszajön mindig egyre durvábban az elég idegesítő úgy diszkréten.
2012. szept. 25. 21:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs, ha egyre rosszabb lesz a helyzet, akkor valami fertözésed van, amit ki kell vizsgálni.
2012. szept. 26. 08:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy alapos kivizsgálásra van szükséged!
2012. szept. 26. 08:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Már több vérvizsgálatom is volt,ultrahangon is voltam,a szívemet is megnézték,elmentem fül-orr gégészetre,vizeletet is többször néztek.Nem találtak semmit...
2012. szept. 26. 17:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Tegnap elküldtek megint vérvételre,ma megjön az eredmény.Azóta is hőemelkedésem van és ha nem lenne a suli egész nap és egész éjjel húznám a lóbőrt. Ma nem mentem suliba,14 óra hosszát aludtam. Lett volna több is,így is úgy keltem föl hogy telefonon kerestek. Remélem ez csak egy jó erős vírus,mert semmit sem találnak az orvosok.
2012. okt. 2. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!