Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit lehetne tenni? Le tud...

Mit lehetne tenni? Le tud csökkeni az ember IQ szintje? Ha igen, hogyan? Ellustulás okozhatja?

Figyelt kérdés

Kilátástalannak érzem az életem, teljesen elhagytam magam, semmihez nincs kedvem.

Mostanában sokszor csak édesanyámmal vagyok, üldögélek, sokat eszem, és nem tudom, hogy mi legyen a következő lépés. Nézek ki a fejemből, mint a hülyék.

2017. szept. 6. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Ingerszegény környezet = butulás.
2017. szept. 6. 20:56
 2/3 anonim válasza:

Az apròbetűs rèsz első ès második sora egy kezdődő depire utal. Ha törtènt valami negatív az èletedben vagy negatív fordulatok jöttek el az èletedben akkor az első válaszolò hülyesèget írt. Ezesetben citromfű tea jò erősre főzve(nekem bevállt) +magnèzium közepes adag, meg az agytornára öreganyám a keresztrejtvènyt ajánlotta.. Èn a bilobilra szavazok!!

Ámde ha az első válaszolònak igaza van, ès csak baromira unod az agyad, akkor sport vagy hobbi de azt kőkemèny szinten komoly cèllal. :)

2017. szept. 6. 21:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Fiatal korban még nem állandó az IQ, utána viszont az egyik legállandóbb szemelyisegvonasunkká válik. Az IQ szint az életkor előrehaladtával sem csökken. 25-30 éves kor fölött valamennyivel romlanak a képességek, de az elenyésző. Ha az ember nem jár közösségbe, nem olvas nem igazán érik ingerek, nem szerez új ismereteket hosszú időn keresztül bizony érezheti azt, hogy butábbá kezd válni. Ezen könnyen lehet segíteni, ha van érdeklődési köröd, akkor olyan témában kezdj el olvasni. Ha nincs érdeklődésed, alakíts ki magadnak. Te is tudod, hogy nem jó, ha csak otthon üldögélsz. Mindenkinek vannak átmeneti rosszabb időszakok az életében, de te döntöd el, hogy ez meddig tartson! Én kívánom, hogy vegyél erőt magadon még így a kezdeti szakaszban és hozd fel magad megfelelő szintre. :)
2017. szept. 6. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!