Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek ez utal valamire,...

Szerintetek ez utal valamire, vagy ti is gondolkodtok ezeken?

Figyelt kérdés

Miután beszélek valakivel gyakran visszajátszom fejbe azt a pár szót amit mondtam neki és elkezdem vizsgálgatni.van hogy másnap is meg van a fejemben az a szóváltás, később persze elfelejtem, de olyan ez néha mint valami kényszeres visszajátszás

Mondjuk az igaz hogy jelenleg nincsenek emberi kapcsolataim.

Múltkor volt például hogy anyámmal elmentem egy buszos kirándulásra és két kisgyerek elkezdett nézni és nevettek, nekem meg automatikusan jött az hogy hülyén nézek ki és azért röhögnek ki, közben csak két 6 éves volt. és dühös lettem rájuk, kicsit szégyeltem magam, de értitek 6 évesek miatt. amúgy meg csak játszottak valamit.

Vagy például sétálunk és olyan mintha azt hallanám hogy a mögöttem lévők rólam beszélnek, azt hittem hallottam a nevemet, és valami szöveget, közben meg nyilvánvaló hogy nem hiszen .

A másik apámat oda hívta magához 2 ember, beszéltek valamit és pont rám néztek és úgy beszéltek, és én azt hittem valami negatív dolgot állítottak, vagy kérdeztek.

Fél napig gondolkoztam ezen utána megkérdeztem apámtól és mondta hogy nem említettek engem, másról beszéltek, elmondta miről. Ezután valamiért durván beszédültem pár másodpercre, ez is érdekes volt.

2017. okt. 1. 18:14
 1/3 A kérdező kommentje:
anyámnak*
2017. okt. 1. 18:15
 2/3 A kérdező kommentje:
később kiderült számomra hogy milyen jófej emberek akikkel voltunk.
2017. okt. 1. 18:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Kicsit túlgondolod a dolgokat, ennek sok oka lehet...

Rám például szociális fóbia és a leépült emberi kapcsolatok miatt is jellemző ez, a kapcsolatok hiánya nálad is fennálló gond (ha annak veszed, én a magam esetében annak veszem).

Nekem segít, ha racionális érvekkel győzködöm magam, hogy ezek az emberek nem engem beszélnek ki, talán nem is gondolnak rám, de ha gondolnak is mit tudnának így rosszat mondani rólam. Ha gyerekek akkor azt az éretlenségükkel intézem el, mintha csak legyintenék egyet.

Az emberi kapcsolataid nem ártana építgetni, szerezz barátokat, akár párt is. Ha vannak akkor nem érzed magad annyira kitaszítottnak, és kevesebb "okot" fogsz random emberek fejébe képzelni arra, hogy kinézzenek maguknak (hisz Te is olyan elfogadható leszel mint ők) így nem néznek meg, nem beszélnek ki.

Az ilyen kétes dolgokat hamarabb is megkérdezheted egyébként.

2017. okt. 1. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!