Alváshiány utalhat valamire?
Napi 1 orat jo esetben kettot alszom, ha kellokeppen kimerultem akkor persze alszok huzamosabb ideig de szerintem ez nem normalis..
17 eves vagyok es egyszeruen nem tudok igy figyelni oran, azon jar az eszem miert nem tudok aludni :/.. Nagyon faradt vagyok most is, de nem megy, lehet valami oka ennek?? Folyton veres a szemem is es a tobbiek ezt eleg erosen mutatjak ki, felek hogy talan a latasom is roncsolodhat, kis koruaknak kiadnak altatot?? Vagy ha csak van ra papir??
Sportolni is szoktam, de miota ez van semmi kedvem es erom nincs hozza.
17F
Most az állapotodra való tekintettel elnézem az okostelefonos lustaságodat (ékezethiány)
Figyelj szerintem valami stressz is okozhatja ezt. Minden oké a suliban? Én sem tudtam sokszor aludni. ÉS volt hogy hánytam is. A véres szem nekem is előfordult, meg is jegyezték többen is. Próbáld meg midnenképp az orvost, biztos ami biztos. ÉS próbálj meg lehiggadni.
A haziorvos eszembe se jutott de vegulis igaz, beutalot csak tud adni valahova.
STressz, viszonylag jol teljesitettem ez ideaig de olyan 2 hete rontani kezdtem, talan tenyleg csak a stressz, hogy hajt a megfeleles, de ezeket az kihagyott orakat a szervezetem bepotolja gyakran az egesz szombatot atalszom de ugye ez nem jo, mert akkor meg 1 napig koplalok tulajdonkeppen meg folyadekhozsem jutok, igy az olyan ebredeseknel elegge kivagyok idegileg.
Persze az egyik legfontosabbat kihagytam es azert is irtam ide csak menet kozben elfelejtettem.
Szoval van hogy leakarok fekudni, elhatarotom magam, hogy aludni fogok es mikor behunyom a szemem es oldalra fordulok, akkor ilyen phantom erzesek lesznek urra rajtam, mintha kisebb lenyek masznanak rajtam, zajoktol megijedek nagyon, es van hogy azt hiszem a sarokban van valaki es figyel, ilyenkor felugrok az agybal a vernyomasom az egekbe, villany fel, de egyszeruen sehol semmi, tudom hogy csak az agyam jatszik ezzel de olyan valosagos es mindig bedolok, ez is attol lehet, hogy keveset alszom??
Szia. Ugyan ez van velem is sajnos. En felboritottam a bioritmusom azzal, hogy szunetben reggel 6-ig fentvoltam.(szandekosan voltam fent)
2 napja mostmar normalizalodni kezd megint az alvasom de ejszaka tobbszor is felkelek. Kicsit depresszios is lettem ettol. Napkozben ramtor neha a depreszio, olykor kicsit szedulok neha es rossz a kozerzetem..:/ varj meg egy kicsit hatha lesz valami. 17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!