Mit csináljak, hova, kihez menjek ha nem kapok segítséget a pszichológusoktól?
Van olyan problémám amit nem tudok megemészteni meg van olyan amin a hirdetések szerint tudnak segíteni.
Engem meg vagy elküldenek vagy nem is fogadnak.
Magánrendelésről van szó !
A Tb alapon egy valakinél voltam és semmit nem ért arról nem is beszélve,hogy maguk a pszichológusok is mondták nekem,hogy túlterhelt a rendszer így sokat nem kell várni.
Szóval ki segíthet megemészteni amit nem tudok és átsegíteni azon amin nem tudok átmászni ha a pszichológusok sz@rnak rám?
Ha jól értem amit mondasz, voltál már párnál, akik meghallgattak, de nem lett jobb, és volt aki elhajtott. Ugye?
Mit vársz el pontosan a pszichológustól? Azon kívül, hogy jobb legyen -ami érthető.
Mondjuk,hogy komolyan vegyen? Hogy ne legyen lekezelő?
Meg amit a hirdetésekben ajánlanak. gonja van az önbizalmával t,b bátran keressen minket.
Megváltoztatta az életem,azóta másként látom magam,az életem,felnyitotta a szemem,,rávezetett,hogy... Ilyen beszámolókat olvasok..
Ilyesmit várok. Értesse meg,hitesse el velem,hogy képes vagyok arra amire most nem tartom magam annak.
Egy új és hiteles énkép felépítése.
Semmi ilyesmivel nem találkoztam.
Én úgy érzem,hogy a magam részét beletettem csak a pszichológusok nem.
A semmiért fizettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!