Normális, hogy sosem vagyok boldog? Nektek mi kell a boldogsághoz?
Annyian mondják ki ezt a két szót: boldog vagyok! Én nem tudom ezt kijelenteni, csak nagy ritkán. Amikor éppen egy friss párkapcsolatban vagyok, inkább akkor. De max egy hónapig tart az, amit én boldogságnak hívok...
Ami nekem kell:
Szerelem: Egy boldog, stabil párkapcsolat, vagy még az is jó, ha éppen nem vagyok senkivel és nem is tetszik senki (de ez csak rövidtávon jó).
Barátok: Ha minden barátommal jól kijövök, eleget beszélek, eleget találkozunk.
Család: Ha nincs semmilyen gáz, és sajnos ez ritka... főleg a szüleim érdekelnek ilyen téren, hogy velük jó kapcsolatom legyen. Nem mindig jön össze...
Suli: Vagy az, hogy nem járok egyáltalán (pl nyári szünet), vagy hogy járok, jól teljesítem és szeretem is. Csak a vizsgák meg ilyenek annyira nagy megpróbáltatások, hogy az az általános, hogy utálom a sulit. Vagy ha nem jövök ki jól egyik iskolatársammal sem. A szerencse az, hogy most jön az utolsó évem. :)
Munka: Ha olyan munkám van, amit élvezek, jófejek a munkatársak, nekem való, meg vagyok elégedve a fizetésemmel. Nos, ez szintén ritka.
Tehát ez az 5 fontos dolog van jelenleg az életemben, és ha az egyik nincs rendben, akkor nincs boldogságom sem... Most ezekből 2 nincs rendben.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!