Mire gondoljak ilyenkor?
Figyelt kérdés
Tudniillik, szörnyen szorongó, és pánikoló fajta ember vagyok, akit még a legkisebb dologtól is elönt a félelem...
Nem sűrűn facebookozok, és azzal is tisztában vagyok, hogy az ott leírt dolgok több, mint fele csak unatkozó emberek agyszüleménye...
Mégis, az agyam egy részébe, amit nem tudok kontrollálni, beférkőznek ezek a dolgok (mindenféle jövendölések, a NASA ezt fedezte fel, a NASA azt fedezte fel, ez az ember világvégét jósolt, stb.). A szorongástól lassan már fizikai fájdalmaim vannak. Ha nem a neten, akkor máshol olvasok/hallok dolgokat, és már lassan ott tartok, hogy nem merek rádiót hallgatni, TV-t nézni, vagy sok ember közé menni, mert nem akarom hallani őket... Mit tehetnék? Mire gondolhatnék, hogy megnyugodjak?
2017. szept. 9. 21:07
2/4 anonim válasza:
Ezért nem nézek tv-t rádiót sem hallgatok,a Facebookon már minden hülyeséget tiltottam. Olvass inkább mást, önismereti könyvet ,humoros regényt stb . Hallgass relax zenét .
3/4 anonim válasza:
Mivel úgy is itt a világvége hamarosan (ez ugye egészen biztos és nincs mit tenni ellene), felesleges ezen állandóan görcsölni, de addig is lehet vidáman, felszabadultan élni. Ennyi.
4/4 anonim válasza:
Egészen biztos az, ami már meg is történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!