Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Alkoholista vagyok?

Alkoholista vagyok?

Figyelt kérdés
Majdnem minden nap megiszok legalább egy sört. Jól esik és szeretem az állapotot is, amit okoz. Ez már probléma szerintetek?

2017. aug. 30. 17:22
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Nem értem min kaptad fel így a vizet :D biztos nincs jobb dolgod, mint velem foglalkozni és személyeskedni így név nélkül :P
2017. szept. 18. 14:47
 12/29 anonim ***** válasza:

Na jo tegyuk ezt rendbe. Heti egy nem az.

Kiprobalas

Alkalmi hasznalat

Rekreacios hasznalat(ez a heti 1 buli)

Rendszeres hasznalat(itt jelennek meg az elsi elvonasi tunetek...)

Fuggoseg

Kenyszeres hasznalat(itt azert csinalod mert mar rosszul vagy nelkule, es nem a hatasert)...

Szinte mindennel igy van. Sose voltam alkesz, de fuggo vagyok, es tudok szamolni. Meg nem vagy az, nyugi, ha tartod a szintet nem is leszel; egy dolgot tilos csak: emelni az adagon. Akkor sose valsz azza..

Udv: a xanaxos

2017. szept. 18. 15:29
 13/29 anonim ***** válasza:

Es egy xanax fuggo mondja meg miert nem fuggo az, aki napi szinten van raszorulva az alkoholra.

Nagyszeru

2017. szept. 18. 15:40
 14/29 anonim ***** válasza:
70%
Yes en mondom meg 3 eves tapasztalattal a hatam mogott, plusz a tanulmanyok olvasasaval egyetemben. Es nem, meg nem az, o a rendszeres hasznalo kategoriaba tartozik, a fuggoseg az ezt koveto lepes. Fel ne haborodjal mar kedves utolso, hogy a tapasztalt jobban tudja...
2017. szept. 18. 16:39
 15/29 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok annyira okos, mint a többiek, de szerintem nem vagy az. Én csak társaságban iszom, de akkor sokat és leginkább töményet. (Általában addig, amíg meg nem fájdul a hasam, onnantól már csak pisilni járok. :D) Szeretem az ízét, bármilyen furcsa is ez fiatal lány létemre. Mégsem tartom magam alkesznek/függőnek. Szerintem akkor lenne függőség, ha egy alkalmat kihagynál és kattognál miatta, feszült lennél, vágyakoznál utána. Én amint ezt tapasztalom magamon (nem alkohol ivás terén, azzal nincsenek bajaim), leállok egy darabig és próbálom fejben rendbe tenni a dolgokat, egy kicsit elszakadni attól a dologtól. Aztán szépen lassan és mértékkel visszaengedem az életembe (minden megöl, szóval hagyjuk ezt).

(Mielőtt valaki drogosnak vagy kátrányosnak nézne, én a cukorról beszéltem. :D)

2017. szept. 27. 11:19
 16/29 anonim ***** válasza:

"Én csak társaságban iszom, de akkor sokat és leginkább töményet."

ééés miért?

2017. szept. 27. 12:28
 17/29 A kérdező kommentje:
Nincs ezzel baj szerintem. Én olyan típusú ember vagyok, hogy nehezen találom meg a társaságomat ha emberek közé megyek, ezért egy kicsit fel kell oldódnom vagy különben magamba fordulok és hazamegyek. Ezért inkább iszom.
2017. szept. 27. 13:37
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
akkor alkoholista vagy
2017. szept. 27. 13:47
 19/29 A kérdező kommentje:
Nagyon könnyen ítélkezel.
2017. szept. 27. 14:03
 20/29 anonim ***** válasza:
16-os: Írtam, hogy miért. Mert szeretem az ízét, úgy önmagában. Söröknek nem mindegyiknek, mondjuk kevés kézművest ittam még. Tegyük fel, te miért eszel meg egy muffint? Fúj, te büdös muffin-zabáló, tuti muffin-függő vagy! :D Vagy miért csak társaságban? Egyedül nem szoktam megkívánni, meg hát ökör iszik magában... Ha meg összeülünk, általában inni megyünk, ez a "program". Lehet ez rossz, elítélendő, primitív, vagy aminek hívod, de szerintem mindenkit úgy kell elfogadni, ahogy van. Ha te kerülöd az italt, az alkohol fogyasztókat, tedd azt. Néha én sem kívánom, néha nagyon rápörgök, de senkit se szólok meg, csak mert nem ugyanúgy vélekedik egy témáról, mint én, vagy nem ugyanúgy éli az életét, mint én.
2017. szept. 28. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!