Alkoholista vagyok?
Na jo tegyuk ezt rendbe. Heti egy nem az.
Kiprobalas
Alkalmi hasznalat
Rekreacios hasznalat(ez a heti 1 buli)
Rendszeres hasznalat(itt jelennek meg az elsi elvonasi tunetek...)
Fuggoseg
Kenyszeres hasznalat(itt azert csinalod mert mar rosszul vagy nelkule, es nem a hatasert)...
Szinte mindennel igy van. Sose voltam alkesz, de fuggo vagyok, es tudok szamolni. Meg nem vagy az, nyugi, ha tartod a szintet nem is leszel; egy dolgot tilos csak: emelni az adagon. Akkor sose valsz azza..
Udv: a xanaxos
Es egy xanax fuggo mondja meg miert nem fuggo az, aki napi szinten van raszorulva az alkoholra.
Nagyszeru
Én nem vagyok annyira okos, mint a többiek, de szerintem nem vagy az. Én csak társaságban iszom, de akkor sokat és leginkább töményet. (Általában addig, amíg meg nem fájdul a hasam, onnantól már csak pisilni járok. :D) Szeretem az ízét, bármilyen furcsa is ez fiatal lány létemre. Mégsem tartom magam alkesznek/függőnek. Szerintem akkor lenne függőség, ha egy alkalmat kihagynál és kattognál miatta, feszült lennél, vágyakoznál utána. Én amint ezt tapasztalom magamon (nem alkohol ivás terén, azzal nincsenek bajaim), leállok egy darabig és próbálom fejben rendbe tenni a dolgokat, egy kicsit elszakadni attól a dologtól. Aztán szépen lassan és mértékkel visszaengedem az életembe (minden megöl, szóval hagyjuk ezt).
(Mielőtt valaki drogosnak vagy kátrányosnak nézne, én a cukorról beszéltem. :D)
"Én csak társaságban iszom, de akkor sokat és leginkább töményet."
ééés miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!