Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha pár hónapja szinte minden...

Ha pár hónapja szinte minden nap iszom, míg régebben akár fél évig egy kortyot se, akkor alkoholista vagyok?

Figyelt kérdés
24/F

2017. máj. 17. 11:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Pár hónapja minden nap, szerintem lehetséges. Minden alkoholista úgy kezdi,hogy egyszer elkezd inni, és minden nap tolja aztán. Nem úgy születnek.Viszont innen még esélyes,hogy visszafordítható, biztos könnyebb leállni,mint annak,aki évek óta tolja. Mi az oka annak,hogy iszol? Ha nem iszol, érzel valami tünetet?Muszájból iszol? Ezek a kérdések segítenek eldönteni. Pár hete olvastam a neten, napi 1,5 l sör, 1-1,5 dl tömény vagy 1 l bor fogyasztása az bőven elég,hogy a májad végezzen veled a későbbiekben. És nem feltétel,hogy berúgtál-e vagy sem.
2017. máj. 17. 11:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Még most hagyd abba mert később sokkal nehezebb, vagy lehetetlen. Itt van.

[link]

2017. máj. 22. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!