Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Többször is öngyilkos akartam...

Többször is öngyilkos akartam lenni de senkinek nem merem elmondani mit tegyek?

Figyelt kérdés

7 éve küzdök ezzel a problémával.Sokan nem értenek meg ezért se beszélek róla senkinek mert csak elitélnek.

A szüleim 5 éves koromban elváltak de nem ez váltotta ki a problémát de ebből adodik.A válás oka az volt hogy anyám alkoholista.Mivel apám le mondott rólam ezért nála maradtam mindenféle bírósági tárgyalás nélkül.

Nem anyámmal van a probléma mert ő szeret hanem a jelenlegi élet társával.Egyszerűen tönkre teszi az életemet.Anyám pedig nem hisz nekem amikor elmondom neki miket tesz velem.

Nagyon sokat vagyok vele otthon egyedül.Nem egyszer próbált már megerőszakolni ha élén próbáltam állni akkor elég szépen megvert többször voltam kórházban is ez miatt.Akárhányszor merek beszélni róla pluszba még verést kapok nem csak tőke hanem anyától is állandóan kiabálnak velem.Azt éreztetik hogy egy hatalmas hiba vagyok .

Nem egyszer próbáltam meg öngyilkos lenni külön ő módszerekkel de mint mondanom se kell azért is kaptam.

Nem érek ezzel senkihez sem fordulni.Komolyan meg akarok halni mert nincs értelme élnem nem is akarok élni.16 éves vagyok de úgy érzem hogy fel fogom adni.Sem pszichológushoz sem pszichiáterhez nem akarok menni mert nem segítene csak ártana.

Mit tegyek ?

2017. aug. 30. 09:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Anyám intézte mikor kórházban voltam.Egyszer nem szóltak a gyámügynek mert mindig ki magyarázta hogy a saját hibám és baleset volt.

Nem tudom megpróbálom apámat.Végül is tudom hol lakik.Ha nem veszi fel a telefont akkor elmegyek hozzá.

2017. aug. 30. 16:30
 12/14 anonim válasza:
az lehet ,hogy a pszichiáter mindenféle gyógyszert felírt neked, de pszichológusnál is jártál már? csak mert, nem ugyan az a kettő. a pszichológus segít , nem ír fel gyógyszereket, nem is írhat fel...
2017. aug. 30. 16:31
 13/14 A kérdező kommentje:
A suli pszichológushoz szoktam járni mert kötelező a kezemen lévő vágások miatt de neki se mondok el ilyenek mert egyszerűen nem bízom meg benne sok mindent vissza hallotam amit elmondtam neki bízalmasan.Ő biztos nem tudna segíteni de lehet keresnek kénne egyet
2017. aug. 30. 16:37
 14/14 anonim ***** válasza:
11! örülök, hogy megpróbálod Apádat. Ember, tehát megérti a bajodat, hogy milyen neked az elembertelenedtek közt - és valószínű a segítést is fogja keresni.
2017. aug. 30. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!