Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ellene?

Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
Soha nem volt még ilyen velem, sőt ha valaki mesélte volna, hogy van ilyen, én elkezdek nevetni és nem hiszem el. Szóval mostanában vettem észre magamon, hogy ha mások előtt ennem vagy kapaszkodjatok meg, írnom kell, elkezdek remegni! A nyakam, a kezem. Pánikrohamszerű tünetek jönnek rám, valószínű az is. S már előre félek, hogy olyan helyzetbe kerülök, ami valljuk be, a mindennapokban elkerülhetetlen(társaságban evés, írás). Mit tegyek ellene? Vannak erre gyakorlatok amikkel hathatok az agyamra és megszüntethetem ezeket a kellemetlen tüneteket? Nagyon ciki, nem akarom, hogy idegbetegbek könyveljenek el.

2017. aug. 27. 14:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezek, amiket leírtál tünetek. Amire éppen készülsz, az az, hogy a ezeket a tüneteket el nyomd, ami rövidtávon megoldás, de hosszútávon komoly következményekkel zárulhat.

Ami viszont segíthet a probléma megoldásában az az, hogy egy szakember segítségével elkezded felderíteni önmagadat, és megkeresed azt, ami miatt ez kialakult benned. Ha a probléma gyökerét fogod meg, és azt kezeled, akkor nem csak ezeket a tüneteket oldod meg, hanem a későbbiekben esetleg felmerülőket is.

Ha érdekel a téma, akkor privátban tudok segíteni, van egy gyorsteszt módszer, amivel el lehet indulni egy úton.

2017. aug. 27. 23:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha másnak akarsz megfelelni,kihasználnak,amit majd meg is érdemlesz.
2017. okt. 25. 16:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék másoknak megfelelni, de valamiért mégis mindig azt teszem. Nem tudom, hogyan lehetne megmagyarázni az agyamnak, hogy nem kéne. :/
2017. nov. 5. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!