Miért vagyok ilyen túlzottan zárkózott, és mit tudok ellene tenni?
Van egy problémám, ami egyre több mindenben akadályoz és egyre jobban zavar: nagyon bátortalan vagyok, félek megnyilvánulni idegenek előtt, de még a lehető legmindenapibb interakciók is megijesztenek pl. köszönni valakinek, odamenni valakihez.
Bővebben kifejtve nagyon durván félénk vagyok, nem merem magamat adni senkinek, helyette csak némán ülök és akkor beszélek, ha kérdeznek. A boltban nem merek segítséget kérni, néha van hogy meg se merek szólalni ha idegennel kell beszélnem. Telefonálni se szeretek, valamiért szorongok tőle. Ha többen vagyunk akkor én a magtól kívülre vonulok, mert feszengve érzem magam ha sokan vesznek körül.
Nagyon zavar ez a tulajdonság, de nem tudok rajta változtatni. Egyszerűen nem megy. Szakembernél már voltam, neki nem mertem megnyílni. Vágyok nagyon a párkapcsolatra, de így lehetetlen. Nagyon félek, hogy így fogom leélni az életem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!