Mi miatt lesz egy ember zárkózott?
Figyelt kérdés
És ez a zárkózottság rossz dolog? Vagyis úgy értem hogy ez nem egészséges, vagy teljesen normális dolog?2016. febr. 15. 18:00
1/4 anonim válasza:
Több oka is lehet gondolom. Lehet hogy magától zárkózik el mindenki elől. Az is lehet, hogy csak nincs körülötte olyan, akiben megbízhatna, vagy ne lenne zárkózott...
2/4 anonim válasza:
Van, akinél teljesen természetes, genetikai okok miatt.
Van, aki valamilyen probléma miatt válik zárkózottá, például kommunikációs problémák gyermekkorban, vagy azért, mert bántották. De van, akinél genetikai okokból még ez sem vált ki zárkózottságot.
A zárkózott ember is tudja jól érezni magát, és egy darabig elviseli, ha közösségben van, de utána ezt ki kell pihennie.
3/4 anonim válasza:
Van akinek problémái vannak, és van, aki simán introvertált.
4/4 anonim válasza:
Utóbbinak igaza van.Nekem pszihiáter mondta.Vallakinek ilyen az alaptermészete,és csak meghatározott szintig tud változtatni.Én is zárkózott vagyok,és csendes.37 éves nő.Voltak párkapcsolataim,de nem emiatt mentek tönkre.Igaz én sosem szerettem tekeregni az egykori párom igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!