Mi lehet ez? Mit tudok tenni ellene?
Most megyek gimnáziumba és ma beiratkozás volt(kb.1 órája értem haza).Rengetegen voltak a teremben és rosszul lettem.Folyamatosan ez van.Idegen helyen,idegen emberek közt rettenetesen rosszul leszek.Fáj a fejem(mintha egész nap a napon ültem volna),kiver a víz,émelygek,gyomoridegem van,előfordult hogy szédültem és homályosan láttam egy ideig,tisztára mintha kába lennék.
Emiatt nem járok már el boltokba,sőt nagyon sehova sem megyek.Nyáron megint otthon fogok ülni és unatkozni,mert nem merek elmenni pl.táborokba vagy valahova,mert folyton rosszul leszek és nem tudok barátkozni.+Általában mikor rosszul vagyok mogorva fejet vágok és elüldözöm az embereket.
Mi lehet ez ?Mit tudok tenni ellen ?
15l
Agorafóbia(tömegiszony), én is egy enyhe változatával rendelkezem, de én kezelést nem igénylek ez ügyben. Ha súlyos, akkor gyógyszeres kezeléssel elnyomható az állapot, de először egy pszichológussal konzultálnék pszichiáter előtt, hátha lelki eredetű a dolog.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!