Szerintetek mi a jobb: mentális betegséggel diagnosztizálva élni, vagy úgy tenni, mintha nem lenne semmi baj, és csendben szenvedni, viszont nem felcímkézve lenni?
"Kedves" első! Ne haragudj, de szerintem nem én sírok, sokkal inkább az, aki részegen feljön gyk-ra és egy olyan szöveget tol, aminek értelme kb. nulla. Ennyire rossz életed van, hogy még részegen is a gyk-t olvasod? Véleményt, tanácsot kértem, ezzel szemben tudod, mit jelent a sírás? Pontosan ékes példája vagy annak, miért rühellem az embereket annyira, hogy már a gondolatuktól is hányingerem van. Jah, és nem, nem őszinte vagy, hanem szimplán egy idióta, aki azt hiszi, most nagyot mondott. Pedig nem.
Kedves második! :) Próbálom leküzdeni, mikor kisebb, mikor nagyobb sikerrel, van, amikor viszont negyed óra már lefáraszt az emberek közt. Általában mindig tudakozódom előre a szakemberről, csak ez is elég becsapós, mert van, aki egész fiatal, tapasztalatlannak hinné az ember, közben mégis kiváló szakember, más meg évtizedek óta van a pályán, és konkrétan olyan etikai vétségeket követ el, hogy jobb helyen tiltanák a pályáról. Köszönöm a válaszod, ment a zöld kéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!