Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A cigizés mennyire befolyásolj...

A cigizés mennyire befolyásolja az eredményeket?

Figyelt kérdés
Nemsoká megyek pályaalkalmassági vizsgálatra ami pszichológiai, koncentráció, és egyéb képességekre kiterjed. Ha előtte 24 órával nem gyújtanék rá , hagyom hogy kitisztuljon a fejem, jobban teljesíthetek?
2017. aug. 24. 20:41
 1/3 jeverezi ***** válasza:
Nem teljesítenél jobban sőt az elvonási tünetek miatt rosszabbul
2017. aug. 24. 21:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem ettől függ. De ha nem gyújtasz rá 24 óráig, akkor pang a tüdőd, és ez akár a PÁV kárára is mehet...
2017. aug. 25. 00:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Akkor inkább hagyom a régikerék vágásba dolgot, nehogy ezen múljon. Viszont csak azért mert már csináltam olyat, hogy meg vontam magamtól a cigit 1-2 napig. . Az tény h nehéz volt tartani azt a szintet, viszont már pár óra elteltével, hogy nem gyújtottam rá valami fura változást éreztem magamon.. az érzékdzerveim felerősödtek, fejben is mintha kitisztultam volna.. csak ezért gondolom hogy azért valamit biztos számítana egy ilyen vizsgálatnál.. de inkább meghagyom
2017. aug. 25. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!