Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A pszichológusok mind ilyen...

A pszichológusok mind ilyen furák?

Figyelt kérdés

gúnyolódik, például elmesélem hogy bántalmaztak és csak vigyorog és mondja "hümm nagyon megtalálták"... hümm nagyon kedves". és mosolyog...

elmondok neki valamit és mintha jobban tudná: "Persze mert ez meg az volt".

" el tudom képzelni hogy magának jelenleg semmi célja nincs" és el kezdte sorolni hogy keressek célokat. "maga nem szeretne orvos lenni?"

látszik a fején hogy milyen reakciót ad.

elmondtam neki hogy utcán bele szoktam nézni az emberek szemébe erre ő; tudja mi a baj ezzel? "nehogy véletlen olyan emberre nézzen rá aki neki megy magának, vagy maga megy neki, és a börtön az már nem jó".

amikor mondtam hogy gyújtogattam akkor meg rám förmedt mint egy tyúkanyó.... és tanácsokat adott hogy mit hogy.

be akarja nekem magyarázni az érzéseket.

egyik alkalommal tök kedves, a következő alkalommal egy kibirhatatlan ri banc.

mondtam neki hogy lemondom az idopontot erre ő " hát szüksége lenne még vezetésre és a probléma nem szokott csak úgy elmúlni."

mintha függőségbe akarna tartani

2017. aug. 19. 11:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az tuti, hogy neked szakember kell, mert folyamatosan itt kattogsz miatta.
2017. aug. 19. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!