Ilyenek a pszichológusok?
olyan mintha nem is venné komolyan a problémámat, konkrétan azt hogy sorozatosan bántottak az iskolában és anno emiatt lettem stresszes beteg. mondtam neki hogy igazságtalanul bántak velem, ezt mondta rá: "piszkálták magát, ők nem is tudták hogy mit okoznak ezzel magának" közben csak mosolyog.
"miért nem tudott kiállni magáért?" mintha az könnyű lenne..... mintha az lenne a feladatom egy iskolában...
"hú nagyon megtalálták magát" " ilyennel hogy lehet valakit csúfolni?"
plusz úgy mondja mintha ez nem is lenne probléma, mert minden a családból indul ki. Nem nagyon foglalkozik ezzel a problémámmal én azt szeretném ha beszélgetne velem erről és eggyüttérezne velem. ilyenek ezek a pszichologusok?
"miért nem tudott kiállni magáért?"
Ez nem szemrehányás volt,hanem az egyik legfontosabb kérdés. Rendesen megválaszoltad.
Egy pszichológus miatt ne vonj le következtetést az összesről! Lehet ez a szakember nem jó, én nem tudom, de biztos,hogy sok jó van közöttük,
A múlttal nem szabad, nem kell, és nem érdemes foglalkozni. A jelenből lesz a jövő, és csak ez érdemel szemléletet. Ha ezt megérted, akkor már tettél egy lépést előre!
A múltadon nem tudsz, nem lehet már változtatni, de a jövődön még lehet!
sok a rossz pszichológus, te is kifogtál egyet,
sajnos nagyon sok alkalmatlan erre a pályára, de azért, a viszonylag ritkán is, de vannak jók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!